A.StronoMka Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 skąd potrafisz tak pisać tego się nie da czytać lukrowane baloniki w tle muzyczkasrali muchy będzie wiosna będzie trawa lepiej rosła nucę zwróć uwagę to nie jest wiersz a twoje słowa nie są do wiary
A.StronoMka Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Ja naprawdę nie wiem, skąd Ty umiesz tak pisać. A majcher się pisze przez "ch", kwiatuszku. Albo się zakochałeś, albo nie wiem
A.StronoMka Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 To teraz rozumiem:) A wierszy nie kasuj, to był mój ulubiony do kolekcji. Jeśliś tak miły, wykasuj swój komentarz. Pozdrawiam i buziaki:)
Kraft_ Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...................................... w twoich rękach mój los jest monetą rzucasz tak wprawnie wiem to moja wina pragnień które nie są wierszem a wyznaniem już nie znajdziesz na krawędzi słowa gdzie owoce jesieni budują podwaliny pod ludzi_ki czort cię nadał na ustach wzrastaniem smaku kiedy pełno kasztanów masz we włosach i w oczach słowa jak czerwone róże kolce i kwiat dwie strony medalu kiedy kocham wypowiadane przez zamknięte drzwi zanim błędy wyciągną wnioski nadzieja i zwątpienie jak naczynia połączone w pierwszej osobie liczby mnogiej a teraz słucham mów do mnie żeby nie pokłuć kwiatuszku uwierzysz?
bazyl_prost Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 jęsli to do mnie to nie miałem innych, inspiruj nie obs...
A.StronoMka Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...................................... w twoich rękach mój los jest monetą rzucasz tak wprawnie wiem to moja wina pragnień które nie są wierszem a wyznaniem już nie znajdziesz na krawędzi słowa gdzie owoce jesieni budują podwaliny pod ludzi_ki czort cię nadał na ustach wzrastaniem smaku kiedy pełno kasztanów masz we włosach i w oczach słowa jak czerwone róże kolce i kwiat dwie strony medalu kiedy kocham wypowiadane przez zamknięte drzwi zanim błędy wyciągną wnioski nadzieja i zwątpienie jak naczynia połączone w pierwszej osobie liczby mnogiej a teraz słucham mów do mnie żeby nie pokłuć kwiatuszku uwierzysz? Ostatecznie, mogę uwierzyć, ale czy to coś zmieni ? Kwiatuszku:)
A.StronoMka Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie - co? Nie rozumiem:)
Rekomendowane odpowiedzi