anna_rebajn Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 takiej ciszy która przychodzi niechciana zadręcza myślami tłucze się w czterech ścianach pomiędzy meblami nie rozumiem i nie chcę chciałbym ciszy zielonej najlepiej wiosennej takiej która pachnie a zapachem przypomina miętę chciałbym ciszy leśnej nie całkiem dosłownej ciszy półpogodnej deszczowej która sączy się lekko z przygaszonym światłem która sny łagodzi delikatnie miękko takiej ciszy pragnę po której czas spokojny nastaje w zegarze takiej trochę dawnej a trochę dostojnej z pobłażliwym uśmiechem nad biegiem wydarzeń (tak mnie jakoś wzięło na takie ciche tematy :). Jesień!)
NowyVega_NowyVega Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Sympatyczny i spokojny szkic Dobra baza do rozpisania Pozdrawiam
aluna Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Aniu ładnie ,moje klimaty , z przyjemnością czytałam wtapiając się w Twoje przemyślenia! Pozdrawiam serdecznie! Hania
Judyt Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 a ja tak z przemyśleniem, że w ciszy Bóg przychodzi, często świat ją zakłóca, a pogoda-? Pogoda nie zależna od nas, słyszałam w radio, że bez zmian świat nie byłby ciekawy J.
Rekomendowane odpowiedzi