Nadya Łaniewska Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Świecisz na czerwono wirtualny neon Twoja obecność [1] i dwa wersy Mam Cię lub miewam W mniej niż mgnienie oka Patrzę nim bezradnie Jak mi nikniesz W słowach.
pijaczyna_ok Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli "do nikogo" - to nie do mnie... zatem nie powinienem w ogóle sie odzywać... czyli - nikt nie powinien... to znaczy - mówisz w próżnię. Więc po co? Nikt wobec tego nie znika w słowach, ani w ogóle. Nadyo - nawet gdybym świecił na czerwono, jak neon, nie powinienem sie odzywać. Ale Jaś Wędrowniczek sprawił, że postanowiłem powiedzieć Ci to, co powyżej. Tak, czy owak, pozdrawiam.
Nadya Łaniewska Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Nawet Jaś potrafi przemówić. Do nikogo a jednak ;) Dziękuję.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Dobrze zapowiadająca sie miniaturka. Najwięcej mówiące ...mam cię lub miewam... Często sie zdarza. Pozdrawiam Lilka
Nadya Łaniewska Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Niestety zbyt często. Pozdrawiam również. :)
Nata_Kruk Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Tak chyba bywa w wirtualnym światku.. mam cię lub miewam..W mniej niż mgnienie oka... czy nie lepiej zapisać, to mniej niż mgnięnie oka.?Patrzę nim bezradnie. . . . to "nim" jest zbędne, wg mnie, "mi" w kolejnym, też.Jak mi nikniesz Piszesz.. patrzę, to wiadomo, że Tobie/mi.. niknie. Pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi