-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
@wierszyki Moje pierwsze odniesienie, to jak piloci startują, czy lądują, co w serii Katastrof w przestworzach jest standardem, ale teraz w necie to te checklisty czyli lista oczekiwań w stosunku do poznawanych osób, no i tu o tym. Pozdrawiam i dzięki za wpis. @Jacek_Suchowicz To tak, żeby się zachwycić, to trzeba przejść chceklistę startową, a jak się zlekceważy, to o tym w "Katastrofach w przestworzach". Pozdrawiam i dzieki za wpis. @Charismafilos Każdy ma własne doświadczenia i przez ich pryzmat czyta, czy ogląda film. Pozdrawiam -
Przez Migrena · Opublikowano
@Leszczym Michał. to Ty jesteś wspaniały ! masz super teksty :) gęste słońcem poezji :) dla mnie jesteś poetyckim bratem Edwarda Stachury :) dobrze dla świata, że jesteś !!! dzięki Michał :) @Nata_Kruk Nata ! biorę "brudne" !!! Twoja logika i czysta myśl - dziękuję :) urwał mi się grunt spod nóg. poszukam w lesie ukojenia. wśród białych brzóz i ciężkich dębów. na mchach miękkich i zielonych. z tomikiem wierszy ukochanych. dziękuję Nata :) -
Przez Proszalny · Opublikowano
@LessLove A już chciałem Cię zdzielić kijem :)) Zastanawiam się, jak brzmiałaby kobieca transkrypcja tej myśli? Jaka jest droga kobiety? Jak myślisz? -
Przez LessLove · Opublikowano
@ProszalnyZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
To dobra definicja, także z perspektywy metafizycznej. "Droga wojownika" to droga mężczyzny. Definicja akceptowalna dla kobiet, jeśli są najważniejszym celem... Żartowałem, nie chcę oberwać :-) -
Przez huzarc · Opublikowano
@Nata_Kruk Ciekawy wiersz. Jest subtelny, sensualny i egzystencjalny . Przemawia cichą i organiczną spójnością. To poezja ciała i natury, które na chwilę stapiają się w jedność, zanim znów rozpadną się w chaosie czasu i pamięci.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne