Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 nie oceniaj mnie po okładce w domu odprężamy się jednako zastanawia mnie bardziej kto pierwszy znudzi się światu a kto światem
WiJa Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Dobrze, dobrze. Ala ja bym jednak powiedział tak samo, albo jednakowo, chyba że jednako robi za jednak i bardziej dotyczy kolejnego wersu. Pozdrawiam
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Miałem podobne przemyślenia jak WiJa. Uprzedził mnie. Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może tak? ;) ps. ... a tytuł megabitowy ;) Stasiu ładnie napisał, jeszcze bym zmieniła "jednako" jakoś mi tu nie gra, wiem, że powyżej już pisano, jednak musiałam zaznaczyć - licho wie czemu;) pozdrawiam
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 dzięki wszystkim za uwagi i pomysły, przy następnej edycji tekstu z pewnością wezmę to pod uwagę, pzdr
maria_bard Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 To ciekawy zamysł. Do pogadania. :-) Może jakoś inaczej go podać do konsumpcji? :-) ...korci mnie, ale nie chę "podkradać" ciekawego tematu. Pozdrawiam. E.
Rekomendowane odpowiedzi