Pociągowy Poeta Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 wbijam Ci te słowa w serce zaraz potem w umysł krwawiące oba i widzę, jak przegnita moja włócznia języka przenika w Twoją jaźń i oświeca myśl czerpię perwersyjną rozkosz z widoku rozlewającej się wkoło czerni moich kłamstw uwielbiam to, bo daje mi siłę i samoświadomość bo ujednolica brak dążeń w strukturze trwania oczekuję bezprzyczynowości i bezskutkowania oczekuję aż ta czerń zaleje całe naczynie mojej normatywnej społecznie dziury i przeleje się na zewnątrz, zaplami mi koszulkę i majtki, ale śmierdzieć nie będzie bo co przegnite, zostaje w Tobie i gnije tam jeszcze bardziej zmieniając wnętrze w cuchnące gówno
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 [quote]bo co przegnite, zostaje w Tobie i gnije tam jeszcze bardziej zmieniając wnętrze w cuchnące gówno Oj, w takiej sytuacji darowałabym bym sobie pisanie Ty z dużej litery :P
Pociągowy Poeta Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, w takiej sytuacji darowałabym bym sobie pisanie Ty z dużej litery :P haha :) ależ czemu? kurtuazja przede wszystkim :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Podoba mi się Twój pseudonim, bardzo lubię pociągi, tzn podróżowanie nimi. Wiersz, w moim odczuciu, przekombinowany.. ciekawe, kto stoi za słowami.. Ci. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi