Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
violetta 8 550
@Wiesław J.K. ja lubię posoloną:) podjęłam taką decyzję, że chcę już odpoczywać :)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Annna2 · Opublikowano
Nie wskrzeszę Twych skromności śmiechów, dziś pełne smutku są moje usta. Nie tańczy już dobrych oczu rozpusta. A tyle w życiu zdarzyło się grzechów. Motyli plam słonecznych zmierzchów, Czy Waikiki sny ukołysała u Źródła? Nie szukam- już jest ta sama pustka. I ręce nie uspokoją wełnianych kłębów. W niebie słychać anielski chorał. Czy tam są ziemskie rozkosze a prawd Teologa nikt nie rozdzierał? Tulące serca jeszcze zaproszę, Cienie rozbiegane ktoś wełną przeorał, pozbieram, a potem o miłość poproszę *Miłość w prawdzie. Benedyk XVI. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
Nasz grzech wspaniały świat cały obiega, Aż hen wysoko pod chmury sięga. Bóg spojrzał z góry i rzekł z uśmiechem: "Głupota wasza niech leci z echem, Niech sobie fruwa gdy brak rozumu, Tylko mi w niebie nie róbcie szumu." Ispiracja: wiersz Harasymowicza. -
Przez aniat. · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
fot.@Monika Fleming Poczuj mnie - miarowo, zmysłowo. Poczuj mnie - rytmicznie, psychicznie. Całuj mnie, jakby jutro nie istniało. W szalonym tańcu, w krokach na dwa, jesteśmy razem — ty i ja. Wypinasz torsem swoją siłę i nawet nie wiesz, że zaraz zginiesz. Dotknij mnie - drżąco, gorąco Dotknij mnie - namiętnie i pięknie. Porwij mnie, zabierz mnie całą. W szalonym tańcu, w rytmach ognistych, to ja prowadzę nasze zmysły. To ja decyduję o twoim lęku, znam drogę do piekła, w ogniu i dźwięku. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@andrewNieśmiałość w roli głównej - pięknie. serca bicie przyśpieszało gdy twój głos usłyszało A serce chyba niesmiałości nie słucha. :) -
Przez Migrena · Opublikowano
@Berenika97 Dziękuję. A ja się stęskniłem za Twoimi aromatycznymi, niebanalnymi komentarzami :) Dzięki !
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne