Anna Janik Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 zmyślony kica za piecem mojej podświadomości uciekł z głowy miałam go już na końcu języka wystawił ciepłe słuchy utkane pomysłami jak uciec papierową kulą niepełnych treści w półnagim zdumieniu doganiam ogonek wibrysy myśli ślady zmyślonych łap
Anna Janik Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Niechże to ktoś skomentuje...:))) Nadal czekam...:D Pozdrowienia, AnJa
Agnes Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Anno, moje zdanie już znasz, nie będę się powtarzać:) słodziutkie i niech tak zostanie;) Agnes
Pan_Biały Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Komentator ze mnie jakiś tam jest, ale mniejsza o to:) Tylko na Twoją prośbę napiszę - pisać ile sił i ile atramentu w piórze. Życzę weny. A utwór, cóż - przeczytam jeszcze raz Pozdrowienia R.
Anna Janik Opublikowano 16 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy że się podoba?Jeśli tak - to się niezmiernie cieszę. Pozdrowienia:) AnJa
Rekomendowane odpowiedzi