Sebek..._ Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 została kochanką przeznaczoną być niespokojną tak pragnącą mego upadku siłą odblaskiem w oczach potrzeby nie niezrozumianej obietnicy nie wypełnionej myśl życia tętniąca i pulsująca tak prosta spisana językiem tak trudnym gdy żądza i pasja posiadły mnie moc ta żarem rozjątrzyła ranę wszystko chciałem już mieć! wszelkim chciałem już być! żar spopielił duszę i zrozumiałem niczego nie potrzebuję! niczego nie pragnę! wtedy zmroziło mnie gdzieś pośrodku w wahadle z czasu utkanym urodziłem się albo umarłem...
aluna Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Sebku , poczytałam , zatrzymał mnie przekaz , a to ważne! ŚWIETNY TYTUŁ! Ale moje subiektywne:- urodziłem się albo umarłem Pozdrawiam! Hania
Sebek..._ Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 heh, tak proste i tego ostatniego zgrzytu można się pozbyć, już poprawiam dziekuję za lekturę, napisałem go ze dwa lata temu i przebudowałem teraz, będąc ciekaw czy już nadaje się do wstawienia
Rekomendowane odpowiedzi