Anna_Para Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (Prezent) lubię się odbijać w twoich oczach. jestem o jakieś sto zmartwień wstecz ładniejsza. przekształcam najtrudniejsze równania, żeby później tęsknić jeszcze bardziej. rzeźbić się w twoich dłoniach. zanim się im powierzę, widzę, jak przechylasz głowę z figlarnym pytaniem chcesz mnie jeszcze raz poprowadzić? rozpościerać się, zamierać w oczekiwaniu na odpowiedź, dlaczego przy tobie mam w oczach blask świata odbitego od srebrnej folii. 2./3. listopada 2011.
Magda_Tara Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Twój cykl nie jest mi obcy, fajnie widzieć go tutaj. jest pięknie, Paro, tak na biało :) serdeczności. plus.
innocenty_prędki Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ...światła odbitego od srebrnej folii. - wydaje mi się, tak będzie lepiej, jestem tego pewien (sama mnie tego nauczyłaś)
aluna Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wooooj Aniu pięknie i piękniej! Zabieram caluśki ,,,ale urzeklo mnie..."jestem o jakieś sto zmartwień wstecz ładniejsza."....! Serdeczności! Ja +
Anna_Para Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Taruniu, dziękuję, kłAniam się, Para:)
Anna_Para Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Niewiniątku, masz rację! Dziękuję Ci bardzo. Tak się cieszę, że zauważyłeś!!! Widzisz: wierszyk starutki, sama jeszcze ciągle się uczę. Cieplutko, Para:) Ps. Poprawione, i dodatkowo - jest "świata" zamiast "światła".
Anna_Para Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Aluno, serdecznie dziękuję. Pozdrawiam bardzo, bardzo, Para:)
Kaliope_X. Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 zmiana na lepsze (czytałam wcześniej). proste myśli, zapisane z taktem, wyrafinowaniem i powściągliwością. tak odbieram Twój wiersz, Anno, pozostawiając trochę niedopowiedzenia - zabieram i wypełniam refleksyjną przestrzeń. każdy człowiek ma w sobie jakąś tajemnicę - blask świata odbitego od srebrnej folii. tak!! pozdrawiam, in-h.
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kaliopku, cieszę się, że zauważyłaś poprawki. Ciągle poprawiam stare wiersze, o ile zauważę sens, by je ożywiać, odświeżać je w sobie - dla Czytelnika. Dlatego wdzięcznie się kłaniam i cieszę się, że Innocenty zauważył, a i Ty - także. Cieplutko, Para:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 dobry, chociaż bywały lepsze. w moim odbiorze, oczywiście. pozdrawiam i do poczytania :)
Anna_Para Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Sylwestrze, wiem, bywały, bywały;) Cieplutko pozdrawiam, wdzięczna, że tu zajrzałeś. Para:)
Janusz_Ork Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Twój cykl, Anno, jest wspaniały. I jak się czyta wszystkie jego części,(te które udostępniłaś czytelnikowi) wynurza się coraz więcej treści. Przekaz nabiera rozmachu. Co do stylu nie pisnę słowa, bo, jak to u Ciebie, mistrzowski. Czytam z przyjemnością i czekam na dalsze części. Pozdrawiam serdecznie. J.
Anna_Para Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Januszu, to chyba jedyny "biały" w cyklu;) Dzięki, że wpadasz i śledzisz. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Stepie, dziękuję bardzo. Masz rację. Łagodny, oswojony, srebrny. Cieplutko, Para:)
lena2_ Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ładnie...chwyta za serce lekkość i subtelnośc wiersza:) pozdrawiam serdecznie
Anna_Para Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Leno Druga, bardzo mi bardzo. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi