Jan_Wodnik Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 obywatelu radź sobie sam wolność nic nie kosztuje i nie może szkodzić obywatelu radź sobie sam ty wiesz najlepiej jak w ciepłym błotku brodzić obywatelu nie truj mi głowy mam mnóstwo swoich spraw do załatwienia obywatelu urządź się sam ja muszę ostro walczyć by się innym nie dać obywatelu ja ci nie przeszkodzę ważne abyś ty mi w ogóle nigdy nie przeszkadzał obywatelu bądź wolny jak ruski step i gnaj przed siebie choćbyś miał się zabić obywatelu nie bądź kiep licz pieniądz bo leży na ulicy (- ale gdzie?) miej łeb i trzymaj kasę u mnie w banku nie w piwnicy obywatelu to nic że nie masz co jeść w etiopii wszyscy głodują jak jeden mąż solidarnie! (w botswanie i hondurasie i w namibii też) obywatelu to ja jestem ten superman na kogo będziesz głosować przy urnie albo nawet w wannie (jeśli nie chcesz nie fatyguj się - zawsze mam plan B i W w zanadrzu) obywatelu - uszy do góry świat po to jest by z niego garściami brać obywatelu - coś taki ponury porzuć refleksje i idź laski albo ciacha rwać obywatelu - nie lękaj się ja wszystko wiem więc nic ci nie grozi obywatelu - nie irytuj się przecież nie wszystko zawsze (bokiem) musi mi wychodzić obywatelu acha na koniec proszę cię o drobną przysługę nim pójdę mityngi i eventy performować wirtualne projekty kreować i wirtualne umowy implementować daj stówę daj jeszcze jedną stówę dawaj wreszcie tę kolejną stó-wę!!!!!!!Nu! Maładiec!
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 Temat ciągle aktualny. A tu link do starego kawałka kabaretu OTTO: http://www.youtube.com/watch?v=o7jGIoLDrZM Podobny klimat.
Ania_Ostrowska Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2012 przeczytałam; na dobrą satyrę wydaje mi się za malo pomysłowe. Pozdrawiam - Ania
Jan_Wodnik Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 mirosław: Aktualny to mało powiedziane .OTTO to oczywista inspiracja (rytmiczna) ktorą sobie cenię. Dzięki i pozdrawiam. anna: tu nie o oryginalność chodzi - to czysta żywa prawda, nawet nie o satyrę chodzi tylko o pokazanie sposóbu działania i sposobu myślenia. mithotyn: Ach witam witam witam. Nie chcesz czytać- nie zmuszaj się. Do komentarzy też cię nie zmuszam , choć właściwie to mi egal czy coś wpiszesz czy nie. Napisz wiersz z sensem - to dam ci dobry komentarz:DDDDD - a może i ZAPLUSZĘ,ZAPLUSKAM ZAPLASZCZĘ WYPLUSZĘ itpitd.
Jan_Wodnik Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. silisz się na oryginalność?..................twoje opinie są mi potrzebne jak świni siodło,...........................a wazelinkę pozostaw tobie podobnym... Mitho- kocham cię po po prostu bardzo - miłością tybetanki z talibanu - cokolwiek to oznacza. A miłośc ci wszystko wybaczy (- przecież nie jesteś świnią -- niska samoocena -- trzeba z tym walczyć). Buziam.
Rekomendowane odpowiedzi