-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez zawierszowana · Opublikowano
Kochać potrafi każdy lecz o kim będziesz myśleć, tak pięknie widzieć w jego oczach gwiazdy kochać ludzie potrafią jak ptak przylatują- zakochują się tworzą gniazdo- wspólną przyszłość odlatują- mówią koniec: zrywają kochać potrafią też jak psy zostają zranione lecz i tak wracają kochać można przez różne sny myślisz o kimś nawet w nocy kochać może każdy i każdy może być kochanym na miłość trzeba być gotowym trzeba kochać ponad życie, a nie traktować miłości jak chwilowe przeżycie -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@hollow manZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
się wyłamałeś cwaniaku ja również nie wiem o czym one mówią…..ale chyba coś o Sylwestrze -
Przez hollow man · Opublikowano
@KOBIETA To są kobiece rozmowy o majtkach, jeansach biodrówkach (nie wiem o co chodzi) - ja tu wolę bezpiecznie o Lacanie. -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@hollow man wiesz …ja po prostu uwielbiam być …nieoczywistaZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
znasz mnie zapraszamy …do nas -
Przez hollow man · Opublikowano
@KOBIETA Tylko w tej Małej Czarnej nadal masz za dużo wielokropków. Zakładam, że to nie fetysz, tylko nadmierna tendencja do stosowania niedopowiedzeń. Ale tam już nie będę szedł pod wiersz, bo się we trzy dobrałyście i grzejecie temat sylwestrowy.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne