Don_Kebabbo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Handel kwitnie, kwiaty więdną I co z tego, że jest fajnie? Dziś największa moja pewność To mniemanie, że nie ma mnie Ponoć żyję, lecz czy tutaj Może jeszcze coś zachwycać?Kolorowy zawrót dupy Pastelowa neonicość Baneranckie transparenty Oraz drobne ogłuszenia Jest tu tyle i nic więcej Jest tu wszystko, tylko nie ja * * * Patrz, przeglądam się w kamieniu Cegle, piachu, szarym pyle A podobno ten istnieje Kto w witrynach się odbija
Johny Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem czy nie powinno być Bajeranckie zamiast Baneranckie i ogłoszenia zamiast ogłuszenia. Czy może to zabieg celowy?
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 dobre :))) pozdrawiam i do poczytania :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 kolorowy zawrót dupy otumania moich najbliższych . Totalnie wciągnął ich wir złudoblichtru . Ledwo ciągnę . W samotności . Ale nadal pozostanę zwolennikiem tej prawdziwszej opcji . Dobry wiersz , pozdrawiam :-)
Nata_Kruk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Poczytałam sobie, Donie.. dla mnie jest dobrze i tyle. Bravo.! Lubię twoje pomysły na wiersz. Pozdrawiam... :)
Don_Kebabbo Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Dzięki za czytanie. Polecam przesłuchać kawałek tekstu bardziej dającego po głowie niż moja pisanina: [youtube]2imdNwNttJA[/youtube]
Rekomendowane odpowiedzi