Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 ludzkie pisklę, co wypadło z gniazda. skóra i kość, dusza bez oczu. dziewczynko, z kierownicą w rękach, nie powiesz, kto cię skrzywdził. zaciskasz kurczowo w smukłych palcach śmiertelną tajemnicę. przenosisz ją w wymiar cierpienia bez bólu. dokąd pędziłaś, dokąd śpisz, królewno śnieżko bez wspomnień. wreszcie. nikomu nie powiem. 26. 06. 2012.
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tyle bólu i smutku w paru słowach. Porażające i chyba takie miało być. Współczuję tych powodów. Pozdrawiam serdecznie.
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Mirku, bardzo dziękuję. Takie miało być. Tak krucha i delikatna jest nasza uroda, nasze życie. Cieplutko, wdzięczna, Para:)
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Krafcie, miło, że przeczytałeś mój wiersz. Szczerze zdziwiona, dziękuję, Para:)
innocenty_prędki Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 opis ofiary wypadku /drogowego przykre do momentu gdy nie spotka kogoś z naszych bliskich... najbliższych wtedy dramat
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 I ten dramat trwa. Innocenty, dziękuję, wdzięcznie się kłaniam. Cieplutko, Para:)
aluna Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Aniu poruszyłaś mnie do głębi , nie dawno zginęła moja koleżanka ,osierociła dwie córeczki, wjechała na przeciwny pas ,,a potem prosto w ogromne drzewo , nie uwierzysz , ale czytam ,pisze i blekam! Z resztą dedykacja dla Niej leży w warsztacie! Umazana serdecznie pozdrawiam! Hania + Echo wieczności Zapaleńcem jazdy nie była jasnowłosa dziewczyna o bursztynowych oczach wypisane epitafium zgłoski krzyczą podobała się Bogu jej dusza dedykacja
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Alunko, bardzo jestem Ci wdzięczna za te ciepłe słowa. Równie cieplutko pozdrawiam, Para:)
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Poruszyły mnie twoje słowa wiersz budzi refleksję życie takie krótkie ... pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Justyno, bardzo wdzięcznie się kłAniam, Para, cieplutko:)
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Szarobury, dziękuję. "Tylko plus" - to także komentarz:) Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi