teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxyvio, "budujesz" mnie! Dziękuję pięknie i cieplutko pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbytnie emocje nie prowadzą do porozumienia a raczej "napędzają" konflukt. Tylko spokojna i wyważona rozmowa może doprowadzić do wspólnego szukania wyjścia z impasu. Dziękuję za cenną refleksję. Ściskam serdecznie, Izo :) Krysia
teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natuś, odczytałaś "co do joty"! Dziękuję serdecznie :))) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
6 kilo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Krysiu, no pięknie piszesz po prostu, pięknie! uśmiechy dla Ciebie, j.
lena2_ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 kiedy czytam twoje wiersze, to zawsze dziwię się, że to jest twój wiersz a nie mój, bo mam podobne przemyślenia:):) serdecznie
Magda_Tara Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 wiem lubisz rozmawiać o sobie o mnie o więzi studnia nie wysycha tak głęboka że nie starcza łańcucha :)))) ściskam Cię Krysiu, najserdeczniej.
teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj 6 kilo (j.) :-) dawno Cię nie było. dobrze, że jesteś! swoim komentarzem upewniasz mnie, że warto pisać. wdzięczna odwzajemniam słonecznym uśmiechem :))))))))) Krysia
teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm...dobrze, że "bronisz tego faceta", bo kto jak kto, ale mężczyzna najlepiej wie, co "siedzi" w drugim:a przecież, pierwszy lepszy mężczyzna, wewnętrznie jest o wiele bardziej kruchy i delikatniejszy niż kobieta ale przyznanie się do tego jest takie "niemęskie" i tu trafiłeś w dziesiątkę - peelka o tym wie i dlatego stara się go zmobilizować do rozmowy o uczuciach, mówi wprost: kobieta potrzebuje potwierdzenia, że jest "naj...", aby mogła płonąć dla niego ...w dzień i w nocy. dziękuję za obszerny komentarz i serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leno, ja też to zauważyłam...być może mamy "siostrzane" dusze :)))) dziękuję i cieplutko pozdrawiam :))) Krysia
teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, rozszyfrowałaś mnie! O najważniejszych "ludzkich" sprawach mogłabym ...ojoj! i jeszcze trochę :))) mam nadzieję, że kiedyś "pogadamy" o tym i owym :)) dziękuję i pozdrawiam słonecznie :** Krysia
Magda_Tara Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, rozszyfrowałaś mnie! O najważniejszych "ludzkich" sprawach mogłabym ...ojoj! i jeszcze trochę :))) mam nadzieję, że kiedyś "pogadamy" o tym i owym :)) dziękuję i pozdrawiam słonecznie :** Krysia obiecałaś zapowiedzieć Warszawę, choćby na kawę, pamiętaj :*
teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, rozszyfrowałaś mnie! O najważniejszych "ludzkich" sprawach mogłabym ...ojoj! i jeszcze trochę :))) mam nadzieję, że kiedyś "pogadamy" o tym i owym :)) dziękuję i pozdrawiam słonecznie :** Krysia obiecałaś zapowiedzieć Warszawę, choćby na kawę, pamiętaj :* a jakże, pamiętam! być może w lipcu, ale wcześniej dam znać :)) buziak!
A.StronoMka Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mi się zdaje, że nie ma czegoś takiego jak "suchy dialog". Całe życie jest dialogiem. Jeżeli ludzie lekceważą się nawzajem na co dzień, nie powinni potem się dziwić, że druga strona nie chce ich wysłuchać. Pozdrowionka, A.
teresa943 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj StronoMka :) owszem, nie powinni się dziwić, ale coś zrobić, żeby lepiej się zrozumieć...do tego potrzebna jest szczera rozmowa. chyba, że już im nie zależy na związku... dziękuję i serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Samuel_Przeździęk Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgodzę się. W końcu znam więcej poetów od poetek. Czyżby mężczyźni byli bardziej "światłoczuli", jak to określił pewien poeta? Pewnie tak. Niestety nie uczy się nas (mężczyzn) wyrażania swoich uczuć, a każdy taki 'występek' jest negowany w środowisku męskim i podciągany pod zachowania gejowskie. Przykro...
teresa943 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgodzę się. W końcu znam więcej poetów od poetek. Czyżby mężczyźni byli bardziej "światłoczuli", jak to określił pewien poeta? Pewnie tak. Niestety nie uczy się nas (mężczyzn) wyrażania swoich uczuć, a każdy taki 'występek' jest negowany w środowisku męskim i podciągany pod zachowania gejowskie. Przykro... Witaj Samuelu :) To prawda, że wiekszość mężczyzn nie potrafi rozmawiać o tym, co czują, ale ...kochająca kobieta swoją czułą delikatnością może pomóc, ośmielić do zwiarzeń ...tak do ucha ...tylko dla niej :)) kobieta wiele potrafi dla ukochanego! dziękuję za cenny komentarz, Samuelu i serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
Dyziek_ka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 krótko zwięźle lapidarnie świetnie. gratuluję i pozdrawiam, Krysiu
teresa943 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pięknie, Dyziek ka :)) cieplutko pozdrawiam - Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 kurde w morde jeża Teresa jak Ty to robisz ??? No rewelacyjny wiersz i taki dobitny !!! UZNANIE ABSOLUTNE ;-)
teresa943 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cezar! "w mordę jeża" ...piszę jak znam i "czuję" życie! ;-) ale Twoje "UZNANIE" i do tego "ABSOLUTNE"...trochę zawstydza, niemniej DZIĘKUJĘ!!! :-) serdecznie pozdrawiam uśmiechem :))))) Teresa vel Krysia.
Rekomendowane odpowiedzi