Roklin Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że dałoby się stworzyć z tego utworu delikatną balladę; zapytam się znajomego muzyka, może coś z tym zrobi... Pozdrawiam ciepło :) Kiedy już coś z tym zrobi, to prześlij link do MP3 albo youtube, chocby tutaj na zieleniaku, dobrze? :-) Jak się uda, to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roklin Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A, w tym rzecz. Już poprawiłem. Dziękuję za wizytę. Pozdrawiam, do poczytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 i teraz gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliope_X. Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpisuję się. i śpiewa również :) in-h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 też niedawno pisałem o domu :) jest tutaj: http://www.poezja.org/index.php?a=u&k=1&pokaz2=134913#1040075 pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roklin Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 O, dziękuję, zaraz zajrzę. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roklin Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Bardzo się cieszę, że Ci się spodobał, szczególnie, że to mój pierwszy utwór z refrenem. Każdy głos czytelnika jest dla mnie ważny. Pięknie dziękuję... i do poczytania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi