Red Rose Opublikowano 9 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 smutne jest życie doprawdy oddychasz bo musisz nabierasz doświadczenia a wypuszczasz z siebie powietrze aż pewnego dnia w końcu udusisz się na śmierć
pan_ktotam Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 streszczenie: życie to proces umierania pozdrawiam...
Wuren Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Przraziło mnie to, że na śmierć.. tego bym się nigdy nie spodziewał, zawsze myślałem, że jak się udusić, to na niby... :) Pozdrawiam Wuren
pan_ktotam Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 o Boże! - to nie jest na niby????
anuncja em Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Kurcze, a ja oddycham z przyzwyczajenia ;-) pozdrawiam an.em
pan_ktotam Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 bezwarunkowe oddechy zamieniacie w przyzwyczajenia - a to dopiero z was spryciarze....
Red Rose Opublikowano 10 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Dzięki za komentarze! Nie, nie jest tak źle... Ten wiersz to wynik mojego wczorajszego "doła". Ale cóż - smutne myśli trzeba wyrazić, wtedy mniej zatruwają życie. Jedyne, co przeraża, to fakt, że nawet gdy już jest dobrze, mogą wciąż wydawać się trafne... Pozdrawiam wszystkich :) Red Rose
Witold Marek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Koniec zbyt oczywisty, naprawdę, bo rozkręcało się w kierunku dużo zgrabniejszej puenty. Ogólnie intrygująco. A może Autor kiedyś przerobi :) Pozdrawiam.
PiątaPoraRoku Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 bardzo interesujacy wiersz... puenta tez mi sie podoba i wcale nie jest az taka oczywista
Rekomendowane odpowiedzi