Ako Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Straciłam zbyt wiele czułości bym mogła pozostać kobietą Miłość się wypaliła I ja wypaliłam się nieco On poszedł i już nie wróci A ja nie chciałabym czekać Bo można pokochać marzenie Lecz trudniej pokochać Człowieka Miał włosy w odcieniu ciemności która się równa cierpieniu Bo czasem lepiej już odejść niż czekać podobna kamieniom
Anna_Para Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Trochę, Ako, nie rozumiem zapisu, bo coś kombinujesz, kiedy:straciłam zbyt wiele czułości bym mogła pozostać kobietą miłość się wypaliła (...?) i ja wypaliłam się nieco on poszedł i już nie wróci a ja nie chciałabym czekać bo można pokochać marzenie lecz trudniej pokochać człowieka miał włosy w odcieniu ciemności która się równa cierpieniu bo czasem lepiej już odejść niż czekać podobna kamieniom i tak to wygląda. A masz miejsce (...) na jeszcze jeden wyraz, i teraz widzisz, gdzie jeszcze trzeba popodciągać. Ale zatrzymałam się, bo "coś" tu zagrało i w uchu i w serduchu. Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi