Anna N. Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 W odróżnieniu od ..... ludzie posiadają, szkoda że tak rzadko jego używają. Piękny rozumie myśli niezmierzone łono nic co ludzkie nie jest ci obce a do wyższych celów zostałeś stworzony są rzeczy które ogarniasz nikła to kropelka w oceanie myśli nic byś nie zdziałał bez wiary i tradycji wpadasz w samozachwyt zawładnęły tobą nieludzkie uczucia miały być pochwały, chwile uniesienia a tu kompresja brak alienacji tak trujesz właścicieli swych dusze że niektórzy w swej pyszności w roztargnienia chwili górną głowę z dolną zamienili I z myślenia zero...
innocenty_prędki Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 ...rozkosz za to podwójna!! ;)))
Roklin Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 O! Jest dobry wiersz! Niby to wszystko już było, ale mamy tu smakowicie podane danie, chyba prosto z lodówki... Bardzo smaczne! :)
Magdalena_Blu Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Zdecydowanie wolę, kiedy ocena jest pozostawiona odbiorcy, narzucanie zdania powoduje u mnie sprzeciw - tak mam:) Zamiana górnej głowy z dolną - jakoś nie bardzo.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Ciekawe przesłanie wierszem :) Z pozdrowieniem:)
Anna N. Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej wnioski z obserwacji;)) Dziękuję i pozdrawiam))
Anna N. Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za dobre słowo, ale to raczej z pieca, niektórzy się poparzyli;) Pozdrowienia))
Anna N. Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może, ale tylko wtedy kiedy są dwie dolne;)) Dzięki za komentarz Pozdrawiam ))
Anna N. Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ Magdaleno nikt, a w szczególności ja nie broni Ci ocenić tego wiersza. Ja nikomu nie bronię, już tak mam;)) Pozdrawiam
Anna N. Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Niektórzy ludzie mają krwi za mało w ogromie swego ciała, gdy spłynie w niższe partie, głowa nie będzie myślała;))
Rekomendowane odpowiedzi