cyklop Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 spod spotu wypadłem zbryzgany feerią po nie na kostkę poniedziałkowa poleżę do piątku znowu odlecę skrzydławiąc copy creat łsowa łyknę przywyknę spiknę yes i nie wypadnę spod spotu w wers lajtow will be ja now you wiesz choć potu nie brakło gdym pisał ten wiersz
Oxyvia Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Ha ha! Nic nie rozumiem, ale w Twoich wierszach niewątpliwie czuje się ducha czasu. I o to chodzi! ja don't understand but you to rozumiesz głupi anglo-trend super wyśmiać umiesz Plusuję wobec tego. :-)
innocenty_prędki Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 końcówka często mówi najwięcej, i w tym wypadku to się potwierdza :p
cyklop Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też często nie rozumiem... :) Na szczęście jeszcze czuję dziekuję
cyklop Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się w 100% pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 poezja to nie jest ale wierszyk w dechę ! ;-)
cyklop Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Ja nie piszę Poezji???!!! Dzięki za szczerość :), pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;-))) Cyklopie, tak naprawdę wszystko, co jest pisane wierszem, należy siłą rzeczy do rodzaju literackiego zwanego poezją. Tylko nie każda poezja to liryka, nawet ostatnio jest jej coraz mniej. Tak więc piszesz poezję, jak najbardziej. Bo nie jest to epika ani dramat. :-)
cyklop Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 Jak mi jeszcze powiesz, że Ja mówię Prozą, to chyba umrę (z rozkoszy samouwielbienia ofkors :)
Roklin Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 "Just how easy It is to please me" Uśmiałem się, ha ha. Bardzo fajny wierszyk :)
cyklop Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Mnie tam nie było do smiechu, ale tutaj owszem :] dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi