Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nie ja jeden

Rekomendowane odpowiedzi

Zacytowane wersy są wystawione (są one dostępne) na ogólnoświatowym forum - Biblia to najbardziej rozpowszechniona na świece księga i jak dowodzi nie tylko twoja reakcja na nie, są traktowane przez wielu analogicznie do tego, jak bywa traktowana moja twórczość przez nie podyktowana. Poza tym twój skorupkowy osąd nad moim utworem nie wystawionym po to aby był oceniany (zapewniam cię że ŻADNEGO utworu po to nie wystawiam) jest dla mnie bez znaczenia :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Prawdopodobnie autorów Biblii mało obchodzi ogląd krytyki forumowej org, takoż jakiejkolwiek obecnej krytyki lub estymy :)

a po co Pan wystawia wiersz na forum (zwracam uwagę na słowo "forum") poetyckie? Słowo ocena nie oznacza punktacji, to po prostu ogląd i przyporządkowanie pewnej wartości dziełu, wartości w tym przypadku nieustandaryzowanej rzecz jasna.
bez względu na to, czy Pan tego chce czy nie, jest u mozliwość, a nawet zachęta (w postaci regulaminu forum) do komentowania, dyskusji, okazywania swojego poparcia i negowania dzieł (nadmieniam, że nie dopuściłam się w swej krtyce żadnego aktu obrazy Autora/ nawet jeśli się obraził/, ani nie małam niczego takiego w zamyśle)

Może Pan nie robić nic z moją krytyką, a nawet zrobić co chce, ale nie zaprzeczy Pan, że ona krytyka zaistniała.
to tak tytułem objasnienia/skwitowania, wot wsio z moej strony

Pozdrawiam :)

Forum w sjp to spotkanie (lub miejsce spotkania) poświęcone otwartej dyskusji na ważne tematy publiczne. Pojawienie się Internetu sprawiło, że stał się on forum też dla Biblii i wszystkiego co w nim ktoś publikuje. Choć nie musi bywa w nim także dyskutowane, COKOLWIEK jest zamieszczane. Ale o cóż spór? o słowo forum? Ja znam swoje intencje i wiem dobrze dlaczego moje wypowiedzi, także te zawierające cytaty, zamieszczam. Choć nie wyjawię dlaczego to robię, to ponownie zapewniam, że nie po to, aby były komentowane, choć oczywiście (jak czytasz) stosownie na to reaguję. Ponieważ to ty mnie zaczepiłaś, więc stosownie odnoszę się - zapewniam z atencją dla ciebie, choć jesteś dość wirtualna, analogicznie jak ja :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Rihtik Stempelku, spróbuję prosto:
Pana wiersz uważam za taki, jak napisałam. Nie zaczepiłam Pana, skomentowałam wiersz i uchybienia autorskie które zauważyłam kierujac sie własnym rzecz jasna odczuciem. Żadnych uwag zaczepnych.
Forum jest miejscem spotkania i - jak to ładnie Pan wyjął ze słownika - dyskusji .
jako napisałam w regulaminie tegoż forum jest zachęta do komentowania, bo taka jest tego forum rola. jako, że ne wykonywałam żadnych ruchów obraźliwych nie czuję skruchy, że skomentowałam wiersz, cokolwiek Pan na ten temat myśli, a ponieważ uważam ów wiersz za słaby i źle napisany, skomentowałam go negatywnie.
to już wszystko w tym tu temacie, takoż nie ciągnę dalej rozmowy pod onym wierszem (co nie oznacza, ze nie pojawię się pod innym :) )
i pozdrawiam raz jeszcze :)