Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA   to ja gorącym sercem i prośbą duszy odpowiem Arystotelesem i cytatem z mitologii greckiej: Arystoteles :  "Nadzieja jest snem na jawie."    mitologia : "Na dnie puszki Pandory pozostała tylko jedna rzecz: Nadzieja."     więc błagam - niech ten stan smutny ożywią słowa - bo w nich moc ozdrowieńcza jest !!!   cisza to śmierć !!!   więc błagam.....   o słowa.....  
    • @MigrenaWiesz co, Ty wykończysz kobiety :)))
    • @JuzDawnoUmarlem  No to jeszcze raz. Wczoraj wessało mnie prawie przez szkło wystawowe do sklepu, bo zobaczyłam czajniczek do herbaty i filiżanki. W sklepie był oczywiście napis: "Towar podaje sprzedawca" ale ja już nigdzie nie patrzyłam, tylko na te filiżanki. Wzięłam do ręki i podeszłam do ekspedientki zapytać o cenę. Zrzedła mi mina bo to był Rosenthal - pewnie tak cenny jak Twój talerz, który nie był talerzem, tylko czymś więcej.  Więc cofam pierwszy komentarz :)
    • @Migrena   Dziękuję Migreno :)  Moje skojarzenie jest ( nie wiem dlaczego ) następujące ...;)  „porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie” Dante Alighieri „Boska Komedia”   :))) Pozdrawiam serdecznie  @violetta   Tak ...dlatego rozczarowania nie mają końca ;)    pozdrawiam z uśmiechem :) @Alicja_Wysocka   Dziękuję Alicjo za zatrzymanie się :)  Zatem ... może faktycznie przyrzeczenie byłoby lepszym wyborem :)  Tylko dla kogo ? ;)    Pozdrawiam serdecznie :)  @Deonix_   Nie jesteś w żadnym wypadku perfidna !!! Bardzo dziękuję, za cenne rady :)  Bardzo !  Biorę do serca :) i proszę o więcej !  Pozdrawiam serdecznie :) 
    • @Alicja_Wysocka   Alu. jeżeli pozwolisz stanę koło Ciebie :)   posłuchamy szumu morza razem :)   proszę :)   i dzięki, że jesteś :)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...