aluna Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 zerwał się niespodziewanie zatańczył z szlachetną sosną unosząc sukienkę dolnych gałęzi wygął ją jak partnerkę w tangu za chwilę porzucił zerkając na smukłą wierzbę o zgrabnej sylwetce w pięknych pończochach potargał włosy zawrócił w głowie poleciał za nową do lasu żeby nikt nie słyszał zdradzając zapylał nowe młode okazy natury niebawem zakręci rozanielony znowu mu ulegną wierząc że powróci wiernie oddany ciepły bezczelny drań bez niego nic misja do spełnienia tlen na wagę złota
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 ... opowieść cymes :))) . Ja to bym skasował pierwsze słowo - i tak w tekście szumi, że wiatr i, że bardzo na plus ...pozdro :))
aluna Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwierz Zdzisławie ,,,miałam ten problem wląśnie! Dziękuje z odniesie i ,,,,,,,,! Pozdrawiam!
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 ... he he he ... no to troszku podrążę - bo się zastanawiam czy pisze się " zatańczył z szlachetną sosną " czy ze ? ...pozdro :)))
aluna Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 I znowu ten sam ,,,ze , na pewno nie ponieważ tańczysz z partnerką , nie ze..!
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 :) racja ... i od razu mi tam wiatr zaszeleścił :))
Liryczny_Łobuz Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Wiatr-wiatrem, ale przypomniałaś mi ... moje studenckie czasy. Szkoda, że minęły - bo za oknem słyszę piosenkę - "Juwenalia, Juwenalia - kto nie pije ten kanalia!" Plus za tę "...smukłą wierzbę o zgrabnej sylwetce w pięknych pończochach" - fajnie, że mi ją przypomniałaś :) - były Łobuziak
aluna Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Jak miło Marku zaglądnąć niespodziewanie w życiorys .woj!Dziękuję za i za czytanie! Dobrej nocki! Ja
Rekomendowane odpowiedzi