Oxyvia Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne za aplauz, Grażyno! Miło mi jest czytać, że to ja właśnie rozpraszam lęki ludzi przed owadami w lesie... I najbardziej dziękuję za "brawo". :-))) Wiosenności.
Spółka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 uroczy wiersz, plus. pozdrawiam z uśmiechem S.
Oxyvia Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Bardzo dziękuję za plus i za dobre słowo, Spółko. :-)
NOWA Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Pluszuję, bo to przecież zupełnie tak jak lubię, wesoło i zabawnie. Fajnie się czyta, pozdrawiam z uśmiechem:)))
Oxyvia Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo kochana, ja Cię chyba przegapiłam wcześniej albo mi Cię mój komp przedtem nie wyświetlił! (Wolę myśleć, że to wina kompa, oczywiście). Najmocniej Cię przepraszam! Bardzo mi głupio! I serdecznei dziękuję za "fajny" - strasznie mi miło. :-) Uściski.
Oxyvia Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za + bez zbędnych słów. :)
Oxyvia Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za lubienie i za "fajnie" - cieszę się ogromnie! Pozdrowieństwa i uśmiechy. :)
tuz_ Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 CHRABĄSZCZ KASZTANOWY (20-25 mm) JEST MNIEJSZY OD CHRABĄSZCZA MAJOWEGO http://pl.wikipedia.org/wiki/Chrab%C4%85szcz_kasztanowy A PANI OPISUJE ŻE MIAŁ CZTERY CENTYMETRY I ŻE LECIAŁ. ZAFAŁSZOWANA JAKAŚ TA POEZJA OGROMNIE.
Oxyvia Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Hi hi hi! Poezja zafałszowana! ;-))) Wiem, że chrabąszcz kasztanowy to inny chrabąszcz niz majowy. Ale to nie ma znaczenia dla wiersza, bo nie jest on podręcznikiem przyrody, tylko wyrazem przerażenia Podmiotki Lirycznej. Ale rozumiem, że to był żart, hi hi! Dzięki za przeczytanie i wpis.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxywio...? ja czułem jednak śmiertelną powagę w tym wpisie. Ani chybi, śmiertelna powaga. Heja.
Oxyvia Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Eeeee... Zalewasz. ;-) Dzięki za powtórne odwiedziny. Heja. :-)
Rekomendowane odpowiedzi