Robert Szymura Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jak mam mówic gdy oni nie słyszą, Po co to pisać jak i tak nie widzą, Jestem słyszący wśród głuchych, widzący wsród ślepych Czasem mysle że to przekleństwo niestety, Obojetni na proste słowo, krytyczni na trudne zdanie, Gdy nie zrozumieja twej poezji tobie zadadzą rane, Nie przeczyta, nie zrozumie twych słów, Rzuci kamieniem gdy stoi posród wielu głów, A gdy odłamek z gradu kamieni otrze me serce, Nowa mysl nie wychodzi ustami lecz spływa po rece, Nie berła i korony, dla mnie ważna jest ona, Niedoceniana, czysta mysl z natchnieniem połączona. A gdybym narodził sie głuchy i ślepy Jak ci zamknieci w głupim mysleniu kalecy, Był bym jednym z nie wielu, robakiem wśród swoich, A jestem niezrozumiałym sercem zamkietym w niewoli. 05.03.2012
Rihtik Stempelek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Miej satysfakcję z bycia innym niż inni. Nie sztuka naśladować... Przy dzisiejszych środkach technicznych i stanie wiedzy, możliwe jest pisanie wierszy m.in. tą techniką co Mickiewicz. Ale lepiej, że jesteś inny jak w wierszu na + :)
Kola Kubiak Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 obie nie trzeba mówić, byś miał z tego satysfakcję, bo masz ją wystarczającą :) Horacy ;*
WITEK94_ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wiersz naprawdę świetny! Tak trzymaj bez wątpienia masz talent, szlifuj go a powstanie diament ;D Powodzenia stary
Robert Szymura Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 haha:P ze to talent to bym nie powiedział może że to pasja:P
mefisto35 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Błędy jaśnie panie popraw a nie ochów i achów wysłuchujesz.
krzywy olek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki połezji, to żem dawno nie czytoł ;( a zapluskwione toto; pozdr
maria_bard Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wszystko do przemyślenia i korekty. To nie poezja. Pozdrawiam życząc więcej weny. E.
Waldemar Talar Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - faktycznie smakowita poezja . Taka inna od tej którą czytamy na co dzień . Faktycznie masz talent... pozd.plusem
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Robert, trochę popracuj. Skróć wersy. Wywal oczywistą oczywistość. Byłbym jednym z nielicznych, robakiem wśród swoich, Niepokorne, złe serce zamknięte w niewoli. Pluj na krytyków, ale słuchaj krytyki. Pozdrawiam.
Robert Szymura Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 wielkie dzieki za rady:) napewno zkorzystam:) pozrdo:)
Rekomendowane odpowiedzi