Stary_Kredens Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 juhu! dzień wyskoczył w ślad za nim jednoślady warczące i te ciche wzdłuż autostrady, po drodze, bruku szarpie ubranie wiatr ile masz lat? znowu jakby mniej? drzewa w liściach! słońce przez cień łaskocze, bracie! mógłbym pędzić tak sto lat ty ze mną chcesz powiedzieć jeszcze coś ? nie trzeba wciśnij gaz i pędź po ostatni etap
mefisto35 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Juhu tytuł a zaraz pierwsze słowo w wierszu też juhu.
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Juhu! jak mi lekko i jeszcze lżej - tym wierszem przywołałeś z oddali mój dzień :) och! jak ja uwielbiam te jednoślady warczące o wolności:) pozdrawiam ciepło z plusikiem - alka:)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ups! chyba trochę narozrabiałam - usunęłam pierwszy mój wpis bo zauważyłam błąd - teraz próbuję naprawić Twoją stratę przepraszam i jeszcze raz ciepło pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 O! udało się! teraz jest tyle wszystkiego ile było przedtem a nawet o jedną odpowiedź więcej:)
Stary_Kredens Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorry , ale moim zdaniem czepiasz się Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takich odpowiedzi nigdy nie za wiele, Dzięki, pozdrawiam równie cieplutko choć ja to baba , ale piszę o moich przyjaciołach, z którymi wczoraj przejechalam się na fajnych maszynach
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takich odpowiedzi nigdy nie za wiele, Dzięki, pozdrawiam równie cieplutko choć ja to baba , ale piszę o moich przyjaciołach, z którymi wczoraj przejechalam się na fajnych maszynach hi...hi... to za pozwoleniem - niesamowita z Ciebie BABA:)
Stary_Kredens Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takich odpowiedzi nigdy nie za wiele, Dzięki, pozdrawiam równie cieplutko choć ja to baba , ale piszę o moich przyjaciołach, z którymi wczoraj przejechalam się na fajnych maszynach hi...hi... to za pozwoleniem - niesamowita z Ciebie BABA:) E tam, całkiem zwyczajna, to raczej oni sa niesamowici street workerzy pracują tak na ulicach, ja prowadzę kronikę grupy , to już siódmy rok naszej wspólpracy i z tego owszem jestem zadowolona
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 to wspaniałe zajęcie - wiem coś o tym a Tobie gratuluję znajomych i zacięcia do prowadzenia kroniki życzę powodzenia:)
Bajadera Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 mefisto ma rację. ogólnie słabe. ostatni etap? racja, cała masa dawców na drogach, a potem matki we łzach. pozdr.
Stary_Kredens Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeczuwałam , ze ten wiersz też ktoś tak odbierze , w końcu malkontentów nie brakuje Pozdrawiam Kredens
innocenty_prędki Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 we wszystkim co warczy i ma -tylko dwa- wirujące kółka musi diabeł siedzi ;) zawrót głowy - normalnie! :)) pozdrawiam, również całą grupę :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jak on pięknie jeździ na tym motorze mój Boże mógł jeszcze pożyć A tak poważnie ,to podziwiam ludzi na jednośladach.Nasze drogi to prawdziwe wyzwanie. Jeśli idzie o wiersz: "znowu jakby mniej" pozdr
Stary_Kredens Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Drogi Innocenty dzięki za czytanie i za pozdrowienia i za plusik oczywiście, to zawsze bardzo cieszy Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to znowu ?, nie bądź aż tak surowy , to podcina skrzydełka. Pozdrawiam Kredens
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Rozpędziłaś się tym wierszem. I fajno.
Stary_Kredens Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ano się pojechało , dzięki za czytanie i miłą ocenę Pozdrawiam Kredens
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to znowu ?, nie bądź aż tak surowy , to podcina skrzydełka. Pozdrawiam Kredens Jesteś miłym dowodem(przepraszam) na to ,iż można kulturalnie oburzyć się:) Skrzydła to bardzo ważny narząd- cofam "znowu".pozdr
Stary_Kredens Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dzięki Mariuszu za to "cofam', ale powiem Ci , że dzisiaj mam podcięte skrzydełka wiadomością , że Ran Gis nie żyje . Tak mi smutno , zupełnie jakby odszedł ktoś mi bardzo bliski. Myślałam , że to młody człowiek tyle było w jego wierszach radości , nie chce mi się wierzyć ,że już nie będzie jego wierszy. Był ciężko chory ,ale w jego utworach tego nie było widać. Dla mnie to lekcja , bo często z byle powodu spuszczam nos na kwintę ( śmieszne określenie swoją drogą). Wiem , że on by się z moim wierszem zidentyfikował i nawet tak jakbym trochę pisała go dla niego , bo pamiętam jego wiersz o jeździe na rowerze "przedziałkiem lasu . Tak mi się podobało to określenie, podoba zresztą nadal . Jego wiersze przecież dalej żyją , ale on już tego mojego wiersza nie przeczytał. Pozdrawiam Cię ciepło - Stary Kredens
Rekomendowane odpowiedzi