Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
any woll 303
Antośka, Alicja_Wysocka: miło mi, pozdrawiam bardzo serdecznie.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Groschek · Opublikowano
z lewej płyt kim?, w prawym niżej niźli przede wszystkim roztańczonych nam brakuje kiedy rozmiar skutków niski z lewej noże?, po prawemu rozbieranie się przy nagich roztańczeniu dla cen braku nibyż jednak z poturlaniem gdzież o deszczu do miłości po wytrwaniu powtarzaniem jeśli przerwać wiele prościej sznurowanie łutów pragnień -
Przez Starzec · Opublikowano
a kiedy będę wąchał kwiatki już od spodu to perspektywa mi się zmieni mimochodem przez tyle lat schematy powielałem a tu zwyczajny pstryk wystarczy Eureka powiem -
Przez Domysły Monika · Opublikowano
@aff ....'AhaZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
. Faktycznie, pewnie napisałam ten tekst dla samej siebie :)".... Serio ????? No fakt poraziło blaskiem ego -
Przez Rafael Marius · Opublikowano
@iwonaroma U mnie już nie kwitną. Było dużo śniegu. -
Przez degatoja · Opublikowano
Wspomnienia zbieram jak znaczki, Te zdjęcia jak retro puzzle, Nadal brakuje części układanki, A było tak wiele tych szans, tak, tak wiele szans, I tak wiele z nich minęło nas, odrzuceni od siebie jak dwa neutrony, Wokół wspomnień wirują te samotne atomy, to my, To my. Znów pije czystą, bo myśli mam brudne, Dwie po północy, zeruje te butle nim usnę, Rozmowy bywają trudne, a pisanie przecież przychodzi tak łatwo, mówią mi masz to, A ja rozmieniam znów siebie na drobne jak kantor, Nic o mnie nie wiesz, nic ci nie powiem, bo w sumie nie warto. Mentalna ruina jak Sanok, a chciałaby, żebym jej pisał dobranoc, Napisałem tęsknie, bo wszyscy tak kłamią, Ja wolę być sam, układać swój kanon, Słucham Nirvany, a wenę zamieniam w trzeci stan, A teraz, ostatni raz.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne