aluna Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 błyski rozdzierają czarno-grafitowe niebo szyby drżą płaczą
Rihtik Stempelek Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 błyskotliwie błysnęło niebo czarno-grafitowe drżąc płaczą szyby :} na niby
aluna Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak kiedyś właśnie Stempelku wyglądała strona haiku, piszący odbijali obrazami, czasem zaszkliły się oczy ,czasem śmiechu kopy! Dziękuje ,że zajrzałeś i napisałeś ...! Serdecznie! :-)
Alina_Służewska Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 jedna i druga myśl ładna podoba pozdrawiam z uśmiechem Was dwoje - alka:)))
aluna Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dziękuje alko za czytanie , zaa dwoje ! Pozdrawia-my! ;)))
Alina_Służewska Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 tak jakoś mi się w oczach podwoiło co zrobić - lubię ludzi z humorem:)
aluna Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tak-że -by -łoby z dow-cipem! :),:)
Alina_Służewska Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tak-że -by -łoby z dow-cipem! :),:)[/quote a ja też-że -by-był-by -dow -cip z po-wie- trzem!
aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tak-że -by -łoby z dow-cipem! :),:)[/quote a ja też-że -by-był-by -dow -cip z po-wie- trzem! Jak najbardziej! :}
bazyl_prost Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 szowinistka, pioruny oczyszczają atmosferę ze zbytnich napięć, po co ci ten dramatyczny płacz????????????
aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko bez szowinistek, i to skrajnych jakiś tam!!!!!!!!!!! A płaczą szyby nie ja!!!!!!!!!!!!!
bazyl_prost Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 lepiej płacz sama, po co wszystkich w żal mieszać, porównaj wagę szyb ze swoją... szyby płaczą, opieprzasz warzywa , powiedz co one tobie zrobiły?
aluna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warzywa nie pod tym hai, i nie w te smutki , tylko żartobliwie!
bazyl_prost Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 żartobliwie ? jak płacz ma być żartobliwy? pogmatwałaś
aluna Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przecież to metafora , nie zawsze ma wpływ na nasz nastrój!
Rekomendowane odpowiedzi