Małgorzata__Majchrzak-Pożarowska Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ostatnie ptaki, odleciały już z ogrodu. Zabrały z sobą radość i ostatnie ciepłe dni. Pozostał teraz, chłód poranka oraz ciemność nocy. W szarościach dnia widać strzępy myśli mych. I tylko czasem wzrok kieruje, ku wschodniej stronie mojego ogrodu, i ... tęsknie choć promienia słońca wypatruje. Pragnąc, znów móc widzieć barwy, oraz zbudzić się z długiego snu.
mefisto35 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ten wers widać strzępy myśli mych jakoś łamie tekst. Nie prościej słychać strzępy myśli
Judyt Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ostatnie ptaki odleciały z ogrodu zabrały ze sobą radość i ostatnie ciepłe dni pozostał teraz-chłód poranka oraz ciemność nocy w szarościach dnia widać tylko strzępy myśli i tylko czasem kieruje się ku wschodniej stronie ogrodu tęskniąc choć jednego znaku promeni słońca pragnę znów móc widzieć barwy i zbudzić się z długiego snu Zwróć uwagę jak często używasz" mój, mojego" całkiem niepotrzebnie. Wg mnie coś w ten deseń pomyśleć nad wierszem, bo jest całkiem sensowny i dążący ku przebudzeniu. J.
Rekomendowane odpowiedzi