Mea Liberta Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 rzęsy nie trzepoczą odkąd spadły z podłogi wiary płomienie muskają spaloną zapałkę podtrzymując główkę ślady krwi na klamce zamknęli za sobą została tylko jedna Inna schowali wzrok w dziury kieszeni mowy czuła drewno w sobie idąc po wodzie mimo to poszła - na dno
Freney Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Znowu bardzo krwista tematyka :) miło zobaczyć powrót, Twoje "zniknęcie w śmietniku" czytało mnóstwo ludzi - a i komentarzy było dużo :) Sam wiersz podoba mi się zwłaszcza po pierwszych dwóch dystychach. Oni - żołnierze? przestępcy? wydaje mi się, że nie przesadziłaś z ciemnością (bo niewątpliwie ryzyko przesady jest, jak we wszystkich ciemnych próbach - mam na myśli tonację i nastrój). Plus i plusik. I ukłon.
Mea Liberta Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 dziękuję ci bardzo:) bałam się powrotu i napisania czegoś nowego
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 udany powrót-trzymasz fason Pozdrawiam Agata
Alja Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 świetny, wydaje się ..prawdziwy do bólu jestem "za" pozdrawiam A.
Mea Liberta Opublikowano 6 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 dziękuję wam:D prawdziwość polega właśnie na bólu, kiedy idzie się na dno...
Rekomendowane odpowiedzi