Agata_Rak Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jutro też będę samotna sama z tobą u boku nieszczęśliwa zaplątana we wspomnienia związana przeszłością czy weszliśmy już na drogę bez powrotu a może jeszcze wrócisz może z czułością spojrzysz mi w oczy lekko dotkniesz mej dłoni przytulisz może....
Magdalena_Blu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Przyznaję, że wersja Staszka jest interesująca:)
Marek_Dziekan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ta wieczna tęsknota, że może znowu się przydarzy, czuję to, moja empatia ...
Marek_Dziekan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam jednak wrażenie, że wersja Staszka jest jednak o czymś innym niż oryginał.
NOWA Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Oba wiersze mi się podobają , trzeba czekać, może....Pozdrawiam:)
Agata_Rak Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dziękuję za komentarze..
Agata_Rak Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 wersja pana Staszka trochę dla mnie za ostra ..ja szukam w poezji delikatności subtelności i miłych klimatów..lubię się dzięki niej oderwać od szarego życia...
Rekomendowane odpowiedzi