Noa_M_ Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Spacerem delikatnie kroczymy Po powierzchowności dni Powszedność gdzieś zanika Chwile przeplata sytość Uniesień erotyk Nagle pokłon nam oddają Sekundy minuty..dni.. Ziemia kręci się W przez nas wskazanym kierunku Jutro nie przeraża Sypialnia naszą powiernicą Dzikim aktom się przygląda Od zmysłów się spala Juz nie onieśmiela jej nagość ścian Rządza Ciebie silnie daje znać Zaraz po jej ugaszeniu Ta zachłanność w oczach i ciele.. Miej się na baczności Moja chciwość narasta...
Filip_Nowak Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A może tak, dla odrobiny lekkości: ... powierzchownością dni powszedność zanika gdzieś chwile przeplata sytość uniesień erotyk ... ziemia kręci się w kierunku przez nas wskazanym jutro nie przeraża ... itp.
Jansie Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tak... ten też :) mi się podoba :)
Noa_M_ Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się .... lepiej brzmi ;) Dziękuje i pozdrawiam
Noa_M_ Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się ciesze;)
bazyl_prost Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 bardzo trafne, miłość czasami niesie rządze przeróżne
Noa_M_ Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie ;) Pozdrawiam gorąco noa
Rekomendowane odpowiedzi