Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym "Cicha woda brzegi rwie."

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @huzarc... nawiązujesz do niedawnej śmierci młodego człowieka - Charlie Kirk -

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Głupie są takie śmierci, ale nieprzypadkowe, w jego przypadku. Bardzo dobrze ująłeś temat, podoba mi się pueta. Dwie Ameryki.. można by.. dwie Polski, dwie Rosje itd... niestety. Ciągle ktoś ginie, bo za dużo mówi.  
    • @Annna2 Oj, masz rację! Mieszkanie w dużym mieście to dla mnie męka. Zawsze mam takie dziwne myśli, jak tylko wyjdę na ulicę. :) Bardzo dziękuję! @huzarc Bardzo dziękuję! Bo miasto mnie właśnie przytłacza pośpiechem, anonimowością, inwigilacją i pewnym zniewoleniem.   @andrew Czyli pełna inwigilacja jednostek odbiegających w jakiś sposób od narzuconych standardów. Zabrzmiało groźnie. Bardzo dziękuję! @Alicja_Wysocka Bardzo dziękuję! Cieszę się, że to dostrzegłaś. Piękny komentarz.:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Nata_Kruk Dziwny jest ten świat jak śpiewał niezapomniany Czesław Niemen. Choroby to przedsionek do śmierci i rzeczywiście to jest jak loteria, ponieważ jedni żyją długo inni natomiast zaraz po urodzeniu opuszczają ten świat.     
    • @Wiesław J.K.... przede wszystkim dziękuję za ładne odniesienie o tytule... :) A proces, znam, znam.. :) Pozdrawiam .
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...