Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Hej  Właśnie się urodziłem  Ze zbitki trzech liter  Rozglądam się  Doświadczam Dźwięków  Uczę się tekstury    Ciekawy i głodny Wchłaniam kolejne wersy  Wzrastam w świadomości  Mogę być kim zechce    Szumem fal  Uderzeniem serca  Wstrzymanym oddechem  Spojrzeniem pomiędzy  tym co można dotknąć a  tym co ulotne    Urosłem  Jeśli tylko będę chciał Potrafię zatrzymać czas  wywołać uśmiech    dopóki nie zdarzy się to co    Nieuchronne  Umrę  banalnie  przez nieuleczalną kropkę w ostatnim wersie 
    • słońce rozkłada woal na pozdrawiających się samochodach miasto drgnęło z odrętwienia kłapią buty po chodniku   wskrzeszane uśmiechy brudne i nieszczere - często spadają w lśniące kałuże wiatr przekaże pozdrowienia   czyni to przecież na przymierze co niedziele tyle różnych błękitów już poznałem
    • @Myszolak jednak nie daje spokoju... weź to rozrysuj ;)
    • @Leszczym Mówi się - warci siebie :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Tectosmith Twoja moc to sposób wyrażania myśli i oczywiście niemożliwym jest tak naprawdę utożsamić się z problemem drugiej osoby. Jenak, kotwica jest tutaj bardzo trafną metaforą. Warto trzymać się poezji i pisać.  Pozdrawiam serdecznie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...