Alina_Służewska Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 kochana mamo dziś o jedno proszę przyjedź do mnie i przywieź wiosnę ja zwabię drzewnego motyla dla ciebie zatrzymam nie myśl że on szybko przemija że jego życie to pajęczyna gdy już przyjedziesz mamo miła podaruję ci broszkę w kształcie motyla widzisz w ten sposób można wieczność otrzymać wszystko to po to byś ty mamo była gdy już przyjedziesz mamo kochana będę twoją dłoń w mojej trzymała (chcę jeszcze raz poczuć się jak dziewczynka) potem aleją róż powędrujemy bezszelestne wdychając cudne różane powietrze
Roy Ward Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jak rymować to chociaż z pozorami formy...taki ładny był ten poprzedni biały wiersz, tu te rymy nie graja, a trzymała -mała to już hardkor
Alina_Służewska Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Roj, wiem, że ten wiersz może się nie podobać przez te rymy właśnie. ale go sercem rymującym napisałam dla mojej mamy, aby jej było raźniej:) i ja osobiście lubię ten wiersz - dla mnie wiele znaczy... Dzięki za poczytanie i krytykę :)))
Alina_Służewska Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Roy Ward :) poprawiłam co nieco może teraz jest lepiej nie wiem:)
Rekomendowane odpowiedzi