Duks Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 muzyka alkohol gwar i on - skromny nieśmiały spragniony w końcu wypatrzył piękne oczy usta... był pewien - tylko ta ruszył postawić Pani drinka fuck you... oniemiał inteligentna - zna języki
Baba_Izba Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Fak-tycznie inteligentna! Temu "onemu", również nie można odmówić inteligencji, elokwencji i dobrych manier. Interesujący wiersz i spostrzeżenia w nim zawarte. Tylko ta bardzo samotna literka "i" w końcówce pierwszego wersu, jakoś tak dziwnie mi jej żal! Pozdrawiam - baba
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 rozbawił mnie :))) i to cheba wszystko, co mogę napisać. dobre :))) pozdrawiam i do poczytania :)
aluna Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Świetnie w kilku wersach oceniłeś "inteligencję" młodych ( i nie tylko) ludzi, władającymi właśnie takim obcymi językami! No i ten humorystyczny akcent !Na plus Pozdrawiam!
niewidzialna cisza Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 inteligentna - zna języki Bardzo spodobała mi się puenta. Dzisiaj każdy chce być poliglotą ;p Plusuję i pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 No i wesoły wierszyk, a obyczajowość - mniej wesoła. Taka lekka satyra, fajnie, zaplusikuję. Para:)
maria_bard Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Pierwszy tego typu wiersz Twojego autorstwa. Bardzo fajny. Z nerwem. Bez marudzenia. Pozdrowienia. Elka.
Anna_Myszkin Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zabawny epizod. Przeczytałam z przyjemnością. Pozdrawiam :)
Dawid Rt Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zastanawiam się za co te punkty? Gdzie tu jest poezja? Nawet puenta nie jest twórcza.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Izo. Dziękuję za czytanie i pozytywny komentarz. Co do tej samotnej literki - miałem z nią dylemat. Nigdy nie zostawiam pojedynczej literki na końcu zdania czy wersu, jednak tu zrobiłem wyjątek. Chodziło o pauzę po "i". Takie skrzywienie recytatorskie. :) Jednak dziękuję za sugestię, bo sam nie jestem do końca przekonany do takiej konstrukcji. Przemyślę:) Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się cieszę, że rozbawił. Takie było założenie. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniam się nisko i zapraszam ponownie. :) Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety to prawda. Coraz więcej takich poliglotów. :)))))) Dziękuję.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Aniu. Dawno mnie tu nie było. Widzę liczne zmiany na forum.:) Bardzo dziękuję za poświęcony czas. Wiesz, że zawsze miło mi Cię gościć. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To aż tak wcześniej marudziłem? No cóż, dobrze, że choć ten przypadł Ci do gustu.:) Bardzo dziękuję Elu i serdecznie pozdrawiam.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że trafiłem w gust. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to, za co? Za kasę. Płacę 3,50 zł za plusa. A jak powszechnie wiadomo, poeci to ludzie ubodzy więc... :) Teraz poważnie: Zdaję sobie sprawę, że pytanie było nie do mnie a do tych, co te plusy postawili. Więc - już milczę.:) Pozdrawiam.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 3,5?, biorę. a plus za odpowiedź na komentarz Dawida Rt no dobra, za mini też, ale bez euforii, pozdrawiam:))
Duks Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Witaj Emm. "3,5?, biorę." Chytrusek. ;)))))))))) Co do euforii, to nawet nie liczyłem. :) Dziękuję za czytanie, komentarz i... Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 zarówno tytuł jak i pointa naprowadziły mnie na "przewrotny" trop - to mini ma wymowę satyryczną i dlatego ten wiersz mi się podoba :) serdecznie pozdrawiam, Duks :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi