Spółka Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 dzień dobry, bo zaczął się namiętnością jak wczorajszy skończył myśli, kłębowiskiem wyśnień. dzień dobry, wprost z diabelskich, sennych objęć muszę wejść w codzienne handryczenie. lubię uciekać z narzekań do ciebie. zrobiłem miejsce na drugą klawiaturę. zagrajmy na dwa wiersze jednosercnie na cztery ręce. już się wers wykluwa i drugi strun dotykamagnifika
sława_zaczek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 noo fajnie, Spółeczko, lekko z przymrużeniem. pozdrawiam :))
krzywy olek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 niezła kompozycja; u mnie nie doszło ;)))) pozdr
Baba_Izba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Czyżby tą liryczną hydrą była magnifika?? Jeśli "drugi wiersz już strun dotyka", nie musi być jednak źle! Interesujący wiersz. Serdecznie pozdrawiam - baba
Magda_Tara Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 no i jest: magnifica, Spółko! świetny dialog dwóch dusz, albo jednej z weną, albo muza/zy z poetką/tą, albo artysty z liryczną hydrą, jaką jest sztuka! brawo! sto punktów :)))) czyli jeden! :))
Anna_Para Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 kłębowiskiem wyśnień i już będzie cudko. Zastanawiam się jeszcze, czy nie magnificat. Ale to pikuś wszystko. Z podobasiem, cieplutko, Para:)
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję, Sławo, za słowa i obecność pod wierszem :)) i miłe memu sercu czytanie. pozdrawiam serdecznie. S.
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) próbuj! dojdzie, przyjdzie, ciach! pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Babo Izbo, bardzo serdecznie dziękuję za figlarne czytanie. pozdrawiam serdecznie. S.
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) dziękuję Taro. sto punktów, sto interpretacji. dziękuję od serca. za punkt. i za entuzjazm. pozdrawiam serdecznie. S.
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Anno Paro. poprawiłem, bo chcę cudka. baardzo dziękuję za, ważną dla mnie opinię. pozdrawiam serdecznie. S.
NOWA Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zagrajmy na dwa wiersze jednosercnie - pomysłowo, miło było przeczytać, pozdrawiam i plusika zostawiam:)
teresa943 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 nieco przewrotnie "pomiędzy wersami", przeczytałam z przyjemnością, więc zostawiam podobaskę :)) serdeczności - Krysia
A.StronoMka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 "zrobiłem miejsce na drugą klawiaturę" - fantastyczne! Pozdrawiam:)
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) a ja ogromniem rad z Twojej, Alicjo obecności. dziękuję i serdecznie pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) a jak miło grać, dziękuję Nowa za plus i serdecznie pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Krysiu, serdecznie dziękuję za takie czytanie i pozdrawiam, zapraszając. S.
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) i wyjęłaś wisienkę z tortu, witam Cię, A.Stronomko! dziękuję i serdecznie pozdrawiam! S.
Dyziek_ka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Figlujesz Spółko z taką lekkością, tak radośnie, i krok wycyzelowany jak w stylowym menuecie. Łaskoczesz wenę, literaturę i czytelnika. Ten ostatni z uśmiechem czeka na następną ucztę. Czekam i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi