cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja z tym Janosikiem tylko na potrzeby tytułu co by na forum , tak pomyślałem , że ja - nosik ... , a tutaj taki cudny koment . Aż mi serce zaiskrzyło ! Ciupaske dla mnie moze jakoś mosz ? ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, to dobry koment:)) a mnie wiersz rozbawił i za to ci dziękuję, świetny tekst!! Pozdrawiam ciepło! następny musi rozbawić !!! Ten przecież cieniactwo i tyle ... Ale skoro się podoba ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj , czuć ! Wiosennych u mnie bez liku , ale osobiście niektóre mnie nużą ... Zobaczymy przyszłościowo ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaki młody !!! A te spacje u mnie celowe i basta ! Ja tu wiersze , a Wy gramatykę geometryczną ! Jak to tak ??? ;-) ;-) ;-) Pozdrawiam , Charles Green ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaki młody !!! A te spacje u mnie celowe i basta ! Ja tu wiersze , a Wy gramatykę geometryczną ! Jak to tak ??? ;-) ;-) ;-) Pozdrawiam , Charles Green ;-) Rozwaliłem te przecinki w takim rozstawie , że ... a przesył w kulki sobie leci ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam do następnego - tyle , że bez stokrotki ;-) Pozdrawiam , C .
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... no to do czego mam się przyczepić.. ;) Janosikowo, o wiośnie.. udany bardzo.! Pozdrawiam... :) Do następnego wiersza proszę się przyczepić - będzie na poprawę humorów sfrustrowanych poetów ;-) Om Shanti :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam również , Czarek :-)
Oxyvia Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Bardzo fajny wiersz, przepełniony wariactwem wiosennym! ;-))) Tylko niepotrzebne są spacje przed przecinkami, nie robi się ich. Pozdrawiam. :-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mimo , że nie o Żwirku i Muchomorku ? a gzie ja to z tym Żwirkiem i Muchomorkiem? :) bo się zagubiłem :) tutaj, to chyba bardziej Rumcajs by pasował ;) pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 już mam :), to było pod Twoim poprzednim :) jednak Rumcajs był bliżej ;), chociaż jakoś mi się ten wiersz odrywa od tytułu, co mu jednak w niczym nie ujmuje :) do poczytania :)
Oxyvia Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Cezary, no zlikwidujże te (o)błędne spacje, bo mi się straśnie źle czyta! :-)
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Czytałam już, podeszłam do czytania powtórnie, późno, bo późno załapałam, że w tytule Ja-nosik, bo go wiosna nosi!!Teraz mi wszystko pasuje i się podoba, poza spacjami przy przecinkach! Serdeczności - baba
Pan_Biały Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 takie rozśpiewanego Cię jeszcze nie czytałem;) pogodnie jest pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 ho ho, ależ Peela nosi! może i mnie? to działa! naprawdę! super! + serdecznie Czarku :) Krysia
Dawid Rt Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 no to jest nas dwóch Ja-nosików ;) pozdrawiam
Roklin Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Wiosna, Słońce świeci, kwiaty kwitną, liście pączkują, nic, tylko się cieszyć. Świetny wiersz w ciepłym klimacie Pozdrawiam Roklin
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja Nosik - bo mnie wiosna nosi ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie tak się lepiej pisze ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PLEASE , dajcie spokój moim spacjom . Toż to żaden tomik ;-)
Rekomendowane odpowiedzi