Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję ślicznie Oxyvio miło mi że mógł mój wiersz dać Ci trochę radości której nie macie tak na co dzień. Pozdrawiam serdecznie:)))
Roklin Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Piękne, Bolesławie! Z każdego Twojego wiersza aż bije niesamowita radość, ta chęć dzielenia się każdą piękną chwilą. Mimo że nie jestem osobą płci żeńskiej, to bardzo mi się ten wiersz spodobał. Plusuję! :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 no i miło się zrobiło. dziękuję za taki wiersz, pozdrawiam:))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję miło mi bynajmniej tak staram się przekazywać te swoje myśli. Serdeczności:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ proszę Emm:) Z serdecznym pozdrowieniem:)
Rekomendowane odpowiedzi