Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

recenzent

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm.. nie próbowałam... a cóż to za preparat? ogólnie choruję od dziecka, a po ciąży i karmieniu piersią strasznie mi się zdrowie zrujnowało ;-( Teraz wraz z dzieckiem próbuję znaleźć pracę przez internet, bądź jako niania, by i swojego maluszka mieć przy sobie ;-) żeby uzbierać na tą pompę ;-)
Pozdrawiam

O alveo rzetelnie pisze producent na: www.akuna.net. Mój organizm reaguje na ów specyfik wg tego, co deklaruje jego kanadyjski producent. Niestety kosztuje (choć wart jest ceny) niemało. Świadom pogarszającej się sytuacji ekonomicznej, polski dystrybutor Alveo od 01.01.2012 r. daje możliwość tańszego jego nabywania, ale... w tzw. zestawach powitalnych, których cena stanowi i dla mnie nie małe wyzwanie finansowe. Tego miesiąca muszę się obywać bez niego i... w sporym stopniu wróciło, to co mnie trapiło. W twojej sytuacji nie wiem, czy dobrze zrobiłem wspominając o Alveo, którego spożywanie (to nie lek!) może mieć mniejsze znaczenie od pompy... Przepraszam za brak rozwagi - tłumaczą mnie tylko ograniczenia wynikające z elektronicznych relacji między nami...

W zestawie powitalnym, który można kupować co miesiąc jeden, jest 4 butelki (950 ml) po 132 zł (528 zł) z kosztami dostawy pod wskazany adres na terenie całej Polski. Wychodzi to taniej niż na allegro i bez ryzyka związanego z nieuczciwością. Możliwość zakupu daje m.in. sklep firmowy dystrybutora Akuny: www.kozubal.akunapolska.pl. Prócz Alveo, zdrowiu i rozwojowi twojego maleństwu może służyć Pinky. Poczytaj, także o Onyx Plus i Mastervit. Ja jedynie domniemam prozdrowotną wartość tych specyfików, którą deklaruje kanadyjski ich producent. Również staram się poprawić swoją sytuację materialną, abym mógł na sobie jej doświadczyć. Opinie mi znane mocno mnie do tego zmobilizowały. No cóż, póki nz Ziemi nie będzie się działa WYŁĄCZNIE wola Boża, to nie pozostaje nic innego, jak prowadzić zdrowy tryb życia, jak najzdrowiej (nie całkiem to możliwe) się odżywiać i ewentualnie dożywiać, np. wskazywanymi produktami Akuny.