Grażyna_Kudła Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 ulice pogrążone w katatonii na balkonach dawno pozamiatane a ty wciąż taki kamienioułomny już nawet cienie liżą mokrą ścianę nie marzą mi się scalone układy teraz wszystko takie komputerowe gdy jednak zechcesz się ze mną połączyć to: www kropka juliobiografie wadliwy chip przespałeś fazę wstępną może ci pojemności nie wystarcza Bill Gates nie pomoże więc będę muzą sama dla siebie o fallistych palcach
deszcz On Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 dziwny na duuuuuuuuuuuuzy plus inny zwycięski Twój wiersz można szukać ... brawo
teresa943 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Grażynko, idealnie "wstrzeliłaś się" tym wierszem w mój dzisiejszy nastrój. Bardzo mi się podoba a zakończenie szczególnie. Chciałabym zapluskać, ale u mnie nie ma takiej opcji (dotyczy to tylko Ciebie i HAYQ, z innymi nie mam problemu). Cieplutko pozdrawiam :))) Krysia
sława_zaczek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tęsknota cybernetycznego świata- tak bym nazwała, maszyna człowiek też ma marzenia, a tym bardziej żywa istota o falistych palcach, super Grażynko, pozdrawiam ciepło
Oxyvia Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Ha ha ha! Niby śmieszne, chociaż tak naprawdę... nie ma prawdziwych facetów, zwłaszcza, keidy zaczęli sie wirtualni. ;-) Pozostaje "seks wirtualny" z kamerkami lub samoobsługa "o fallistych palcach". ;-) Bardzo smutne w sumie.
maria_bard Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Katatonia??? nie... Dlaczego falliste palce? że niby sama to zrobisz? bo nie ma Romea pod balkonem ??? nie godze się z Twoim buntem to nieprawda, że tak wygląda świat. chyba, że siedzi taka czy taki i tłucze w klawiaturę zerkajac w monitor i to już koniec ich ciekawości. Twój wiersz jest nienaturalny, trudno się go czyta, jak ja teraz - "kamienioułomna" - bo nie wiem co chcesz mi powiedzieć... Uścisk. E Ale sprowokowałaś :). Superowo!
Nata_Kruk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Prawie liryk z Julią w tle, z elektronicznym "podkładem", ale w tym kopmuterowym światku snuje się człowiecze pragnienie bycia u boku kogoś ważnego... szkoda tylko, że peelka zostaje muzą dla samej siebie.. ale, mam nadzieję, że tylko w wierszu... Intrygujący ostatni wers... Pozdrawiam serdecznie... :)
krzywy olek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 ci-po- jemość podchwytliwie albo nawet perwersyjnie ;) wirtualne balkony wirualna "miłość" musiały doprowadzić do samowystarczalności smutny ale podkręca - wirtualnie :))) pozdr
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aaauuu... Dzięki. :)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mówią, na bezrybiu i rak ryba :) Z nastrojami różnie bywa, wystarczy się wstrzelić :))) Żeby, nie daj boże, nie wybuchnąć! Dziękuję, że byłaś. Pozdrawiam słonecznie, Krysiu. Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tęsknota, albo namiastka czegoś... Dziękuję, Stasiu i pozdrawiam serdecznie. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są prawdziwi, Oxy. Tylko czy reszta świata jest prawdziwa??? Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam serdecznie. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale zaszłaś peelkę... od tyłu :)))) Dziękuję, Mario podstępna ;) Pozdrawiam naturalnie. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To, co boldem - rozwaliło mnie. Skąd wiesz, Nato? Ogromne podziękowania, za piękny odbiór wiersza. Słoneczny buziak! :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Musiało? Jeśli tak rzekłeś, Olku, to ja nie zaprzeczam. I już więcej nie podkręcam, zmykam. Odpozdr :)
Oxyvia Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są prawdziwi, Oxy. Tylko czy reszta świata jest prawdziwa??? Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam serdecznie. :) A gdzie oni są? Wiele bym dała, żeby choć raz w życiu takiego poznać i żeby nie był już żonaty. :-)
Magda_Tara Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 fiuuuuuuuu ale się podoba, końcóweczka - miodzio! buziaki, Grażko. :))
Marusia aganiok Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 ooojak nowowcześnie, a jednak w tle ta nieszczęsna Julia znana wszystkim.Ciekawe spojrzenie i dobry "scenariusz":))) Pozdrawiam. Ma.
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Są prawdziwi, Oxy. Tylko czy reszta świata jest prawdziwa??? Dziękuję za czytanie. Pozdrawiam serdecznie. :) A gdzie oni są? Wiele bym dała, żeby choć raz w życiu takiego poznać i żeby nie był już żonaty. :-) Gdzie? Przysięgam, że... sama nie wiem :( Ale wierzę... :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super z tym "miodzio" przypomniało mi, że palce mają wszechstronne zastosowanie. Czas na małe co nieco :))) I ode mnie buziak, Madzik :)
Rekomendowane odpowiedzi