Jacek_Krzysztofowicz Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 dziś nawet swojego portretu nie warto wieszać przecież ... nie ma pewności że po śmierci nie znikniesz w schowku na buty swojej twarzy nie ujrzysz z wysoka. być może kiedyś sobie przypomną o wielkiej epoce, bajkowych nocach i westchną o mnie pamiętając smak owoców... odrzucam więc uwiecznione tępe spojrzenia chłopców utkwione w dziewczęta w autobusie. chcę tylko na chwilę zatrzymać się a nie przez cały czas stać odbierając prysznic od aniołów.
deszcz On Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 kapitalne ... tyle myśli przeplyneło ... "być może kiedyś sobie przypomną o wielkiej epoce, bajkowych nocach i westchną o mnie pamiętając smak owoców..." czy ja zawsze w takiej sytuacjii nawet nie czuję się początkujący tylko gdzieś w zarodku .... pozdrawim
Roklin Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Pięknie poruszyłeś temat przemijania. :) [quote]być może kiedyś sobie przypomną o wielkiej epoce, bajkowych nocach i westchną o mnie pamiętając smak owoców... Bardzo dobry wiersz! Plusuję!
Nata_Kruk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie, do ewentualnego zaakceptowania, tylko druga strofa. Pozdrawiam... :)
Jacek_Krzysztofowicz Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 No, rzeczywiście, wystąpiły owe błędy, poprawiam. Dziękuję wszystkim za rady i komentarze.
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 mówiąc szczerze, nie bardzo odbieram przesłanie, chociaż, nie zaprzeczę, swój urok ma :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi