Justyna_Dziadak Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 z tego miasta wysyła się pozdrowienia życzymy równie udanych podróży – to się tak jakoś pisze i ma się cztery albumy zdjęć i wspomnień o tym że tutaj pierwowzory odbijają się w szkle a czas dłutem rzeźbi masy bez treści że nieświadomość plami płótno przedstawiając trudne scenki z życia krzyczy że sztuka umie mówić już tylko o sobie i spłoszona dniem mieszka w dłoniach jak zdobna rękojeść broni się przed umieraniem w tajemnicy na oczach że pojęcia przekręcają się na drugi bok tracąc na znaczeniu i nawet mapa ciała nie jest pewna że komuś zaświtała myśl by pokazać świat z własnej perspektywy- te półtora metrów nie przyprawi nikogo o zawroty głowy że w filmowych klatkach choć słowa się kończą gdy miały nie wygasać w połowie drogi między zębami a językiem nie czując krat ktoś krzyczy fest manifest jeszcze sztuka nie umarła ale nie nazywają jej już po imieniu
HAYQ Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 ładnie Justyno, jeśli to debiut, to gratuluję.pierwowzory odbijają się w szkle a czas dłutem rzeźbi masy bez treści (...) nieświadomość plami płótno przedstawiając trudne scenki z życia krzyczy że sztuka umie mówić już tylko o sobie i spłoszona dniem mieszka w dłoniach jak zdobna rękojeść świetne :) Pozdrawiam. PS półtora metra
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 a ja dam Ci plusa :), świetny wiersz napisałaś. trochę długi, ale jakoś mi to w tym przypadku nie przeszkadza :) pozdrawiam
Justyna_Dziadak Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Dziękuję bardzo za miłe słowa. Chodzi o debiut tu na portalu?
cezary_dacyszyn Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 całkiem całkiem ... Wstępna zwrotka trochę mdła ale potem jest już coraz lepiej . W każdym razie ma ten wiersz w sobie jakąś dojrzałość , a to dobrze wróży Autorce na przyszłość . Pozdrawiam :-)
Nata_Kruk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Justyno, to ciekawy wiersz.. są świetne fragmenty, które chyba każdy autor chciałby mieć w swoich wierszach, albo tylko w jednym, jak powyżej. Tego..że.. jak dla mnie, trochę za dużo, ale ogólnie pozytywny odbiór. Pozdrawiam... :)
Justyna_Dziadak Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba najmilsze sława jakie kiedykolwiek przeczytałam, jestem bardzo wzruszona nimi. A co do, że... nie miałam innej koncepcji by spiąć to wszystko jakąś klamrą... serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi