tad45 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 głebokim oddechem witam wiosnę oczyszczając mózg ze śmieci spaceruję skrajem lasu życie toczy się swobodnie przesuwam daty w kalendarzu wybiegając w przyszłość znaczę drogi powrotne przetartymi szlakami omijam z daleka nieznane fragmenty wiatr zmienił kierunek jest coraz cieplejszy spowolniony murami miasta 24.02.2012
Nata_Kruk Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Na pewno nowy, skoro zmienił kierunek, cieplejszy, czyli bardziej przyjazny... Spacer pozwala zastanowić się nad tym, co minione i "złe". Głębokim oddech, to "chaust powietrza" na lepsze jutro... Wiersz może nie rzuca na kolana, ale ogólnie, poprawnie zamknięta myśl. Pozdrawiam... :)
NOWA Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Zapowiedź na zmiany, na lepsze, pierwszy wers całkiem mój, tak odczuwam. Pozdrawiam:)
sława_zaczek Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 bardzo ciepły wiersz, podoba mi się:)
La_Fée_Verte Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Nie wiem co, ale coś sprawiło, że wracam do Twojego wiersza któryś już raz. Może tęsknota za głębokim oddechem? Oczyszczeniem? Za ścieżkami, których jeszcze nie znam albo tymi, których nigdy więcej nie odnajdę? Cokolwiek to było, dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi