Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 zapachem pamelo i kwiatu pomarańczy sztucznie rozciągnięta aczkolwiek prawdziwa zaglądasz w moje smaki oczami finezji ukrytej pomiędzy sto procent wdzięku a granice pożądania zacieśniasz fantazje udami w milczeniu rozpalając wieczny płomień obiecana a głupiemu radość do śmierci będziemy się kochać wytrysnę jak wulkan i tysiące fajerwerków na raz pieprzone światełko do nieba przykleję ci serduszko do szalika nie chcesz wiedzieć jak to się skończy widzieli nas sąsiedzi kupili już nawet papierosy i stopery do uszu to priorytet chyba wiem co zrobić żeby było o nas głośno atrybut masz w ręku
Agnieszka K Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Oczywiście plusik dla twej poezji ;-) "rozpalając wieczny płomień obiecana a głupiemu radość" rozpalające i zabawne ;-) ;-) ;-) ;-) Powinieneś wydać tomik poezji;-) Z może już coś wydałeś ? Bo jesteś po prostu genialny. Twoje wiersze są lekkie, przyjemne, głębokie ;-) Po prostu fantastyczne ;-) Pozdrawiam
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 dziękuję Agnieszko, rozchyliłem nieco uda :))) buziak
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 i nie jestem genialny, ot zwykły facet ze mnie, a tomiku nie wydałem i nie zamierzam ;)
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 ale raz jeszcze dziękuję, to co piszesz, to dla mnie najpiękniejsza poezja, to bardzo, bardzo miłe...:)))
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 nie ukrywam, połechtałaś mnie po ... piętach? ... :)))
Agnieszka K Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 hi hi hi ;-) Wiesz... wypieścić jeden wiersz to nie sztuka, ale pisać wciąż nowe i wypieszczone to po prostu talent ;-) Pomyśl o tomiku.... kto wie... zawsze warto próbować;-) Nawet jeśli się nie uda na tym zarobić to będzie to satysfakcja dla ciebie samego ;-) Warto poskładać je w całość, nadać im jeszcze głębszy sens i jedno przesłanie ;-) Pomyśl ;-) Pozdrawiam
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 nie nastawiam się na sukces Agnieszko, ani na zarobek, starcza mi z pracy rąk, nie przesialam się, klepie w klawiaturę, ale .... piszę, bo to moje hobby i niech tak zostanie ;) a pieścić to ja ... wolę kobiety :)))))))))))))
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 bo piszę z czapki, tak jak kocham ... i to jest prawdziwe, nie ślęczę nad wierszem, nie dopracowuję, to płynie samo ... z lepszym lub gorszym skutkiem... :))))))))))))) war pod kopułą, krew nie woda, jak zwał tak zwał ... po prostu ... jestem ;)
Agnieszka K Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Bądź dalej ;-) też tak mam... piszę w chwilach uniesienia ;-) pozdrawiam
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 a tak w ogóle ...to kawał ze mnie niepokornego typa ...dosłownie i w przenośni ...wielki facet około 110/183, ale masa nie świadczy o brzuchu, heheh, co nie? nie mam go :))))))
Agnieszka K Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie znam się na rozmiarach ;-) Pozdrawiam
Kraft_ Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 pozdrawiam, bez rozmiaru jeśli sie nie znasz :)
Rekomendowane odpowiedzi