NOWA Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Bury niedźwiedź mocno śpi i wywala ostre kły skoro całą zimę śpi pewnie miewa piękne sny więc się dziwię bardzo tym czemu szczerzy wielkie kły gdyby miodzio mu się śnił to by uśmiech ciągle był gdyby wiosna mu się śniła to by ze snu obudziła gdyby piękna niedźwiedzica to by wzdychał, się zachwycał a on dalej szczerzy kły jakby ciągle na coś zły mnie zaś bierze już cholera cóż za dziwna to maniera aż się wreszcie domyśliłam czemu zęby on tak trzyma pewnie śni mu się dentysta przez to szczerzy wciąż zębiska
NOWA Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Bardzo przepraszam M. Krzywaka, Bolka, Lilkę i Emm, że pod ostatnim wierszem nie podziękowałam Wam za zostawienie komentarza, czasami życie nam w tym przeszkadza. Czynię to teraz, dziekuję serdecznie i równie serdecznie pozdrawiam:)))
Agnieszka K Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Hi hi hi ;-) Fajniutki i taki wesolutki ;-) Zostawiam plusik na zachętę i inspirację do jeszcze śmieszniejszych wierszyków ;-) Też tu jestem od niedawna, ale myślę, że bardzo nam potrzeba takich śmieszności ;-) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Ależ nie ma za co, ja ostatnio nawet zapominam, że sam coś wkleiłem :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Oj ,za sny o dentyście to ja dziękuję:).pozdr
Oxyvia Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Ha ha ha! Zabawna piosenka dla dzieci. Fajna! ;-)))
maria_bard Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Wysyłam żywcem do młodszej części mojej licznej rodzinki:). Zręcznie! Uścisk. Elka.
NOWA Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Dziekuję Agnieszko za uśmieszki i plusik, miło że mnie odwiedziłaś, chętnie popiszę śmieszności, bo ich troszeczkę mam. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie wiem jak masz na imię M.Krzywak, więc tak po nazwisku. Dziękuję za odwiedziny, życzę lepszej pamięci ;-) Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie martw sie Mariuszu, nie tylko Ty nie lubisz dentysty. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie pomyślałam Oxi w ten sposób, że to może być piosenka, dziekuję za uśmiechy i za fajny. Pozdrawiam cieplutko:)))
NOWA Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Dziękuję Elu za odwiedziny, zręcznie i uścisk. Cieszę się, że zasługuje na to, żeby przesłać go dalej. Pozdrawiam serdecznie:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ proszę i nie masz za co przepraszać, przecież znamy życie wiemy jak to jest z tym czasem różnie to bywa. Wiersz fajny i zabawny na plusik a dla najmłodszych super:) Ja sobie wcale nie śniłem a u dentysty dziś byłem i trzonowego wyrwałem lecz niepotrzebnie się bałem:) Z serdecznym pozdrowieniem:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 haha, biedak, dentysta, to coś, co nie tylko misie najmniej lubią, dobre- jak zwykle do uśmiechu:), plusuję, pozdrawiam:))
NOWA Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Dziękuję Bolku, zawsze jest mi miło, gdy zaglądasz ze swoimi zabawnymi i trafnymi ripostami. Pozdrawiam równie serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Dziękuję Emm, Twoje opinie są dla mnie zawsze bardzo ważne. Cieszę się, że uśmiechnęłam. Pozdrawiam serdecznie:)))
Rekomendowane odpowiedzi