Vik Z. Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 W krzywym zwierciadle normalnego zycia widze moj codzienny balagan , smiejacy sie ze mnie pajeczynami nie zalatwionych spraw. Zostawiam wszystko za soba . Bez zastanowienia otwieram drzwi do marzen zapominajac co jest wazne. Dla mnie ta codziennosc jest bez znaczenia . Czuje sie czlowiekiem , kiedy uciec moge do swiata ktory .... byc moze - nie istnieje. Bez niego byloby moje zycie.........martwe.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 ja swój bałagan widzę bez krzywego lustra, wszyscy mają nie załatwione sprawy, marzenia, ale nic się samo nie zrobi: ani posprząta, ani spełni. uciekanie od rzeczywistości jest tchórzostwem, to w wiecznych, nierealnych marzeniach jest się martwym, to iluzja, a żaden dzień życia nie wróci. nie będziemy repetować tyle o treści, co do formy - są lepsi by ocenić, pozdrawiam:))
Ian Duma Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Jestem jak lustro - niczym jestem, póki we mnie nie spojrzysz. ;) Pozdrawiam!
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 ł, ż, ó, ś, ę, ą, ć... Może "kopiuj - wklej" uporządkuje.
Agnieszka K Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Bardzo podoba mi się przesłanie, które każdy może interpretować na własny sposób ;-) uciekać do świata, który nie istnieje... albo istnieje właśnie tylko w marzeniach , w naszych głowach. Istnieje wszędzie tam, gdzie go potrafimy stworzyć i troszkę przybliżyć do ludzi , właśnie poprzez wiersze, poprzez uśmiech , słowo, czy własną obecność;-) Daję plusik ;-) Pozdrawiam
Vik Z. Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 nie jest to latwe , nie majac polskiej tastatury.Szukanie znakow "szczegolnych" zabiera cala ochote pisania....;-)
Vik Z. Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Vik Z. Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 o to przeciez w naszym pisaniu chodzi....moim Mottem jest nazwa zespolu SBB Szukaj Burz i Buduj Szukaj nowego Burz stare i niepotrzebne Buduj lepiej...o ile sie uda;-) Dzieki za opinie.
Vik Z. Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 czy mozna sie w sobie samym przegladac??
Rekomendowane odpowiedzi