anuncja em Opublikowano 31 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Zabłądziłam niechcący w zamysłu zapędzie dalej jednak jadę przed siebie jak myśli po omacku błądzę brnę w zmianę decyzji do pierwszej krzyżówki nie wiem jakie będą drogowskazy nieważna odległość niepewność pociąga zmrok szemrze nad linią horyzontu upaja urok gamy jesiennej słabnących rumieńców chlorofilu
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 słabnące rumience chlorofilu maja cos w sobie. pozdrawiam ciepło
pan_ktotam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 nie czuję się kompetentny do poprawek, więc przedstawię tylko jak to odczytałem... taka sugestia maleńka: Zabłądziłam niepewnie w zamysłów zapędzie dalej jednak jadę przed siebie jak myśli - po omacku błądzę brnę w zmianę decyzji - do pierwszej krzyżówki nieważna odległość nieznane wskazówki - - niepewność pociąga zmrok szemrze nad horyzontem upaja urok gamy jesiennej słabnących rumieńców chlorofilu //zakończenie jest bardzo interesujące ... pozdr.
anuncja em Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Druga strofka - pan ktotam - istotnie w pańskiej wersji ciekawsza, jakby lżejsza; dziekuję :-) pozdrawiam an.em
Rekomendowane odpowiedzi