Ona_Kot Opublikowano 31 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 obchodzę urodziny z daleka krążąc eliptycznie od krawężników obrazy ściemniam echem odbijanym od przypadkowych sylab taktycznie ciałem w wiekuistość zmierzam bo najpierw w lewo a później wracam zwieńczam wieczór ziewaniem
Roman Bezet Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Rzeczywiście - od połowy ściemniasz ;) "w wiekuistość zmierzam" - i amen? "zwieńczam wieczór ziewaniem" - łatwo, lekko and soda (taki koniuszek ;) Nie przeżywaj tak - od trzydziestki dwa lata liczą sie za minus jeden! pzdr. bezet
Ona_Kot Opublikowano 31 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 przecież właśnie tym utworkiem jaja sobie robię :) nie przeżywam pozdrawiam
Jacek_P. Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Kocica Piaskownicę dziś zaszczyca! Brawo! To będę bezczelny i zrobię Ci mix: obchodzę urodziny z daleka od krawężników wiekuistość odbijam od przypadkowych sylab taktycznie zmierzam najpierw w lewo a później wracam wieczór zwieńczam ziewaniem Nie to, żebym uważał, że tak jest lepiej, ale dla czystej zabawy. W końcu do tego Piaskownica służy, a w piasku słów przyjemnie się pobawić. Możesz mnie za to zmieszać z piaskiem. A przy okazji: Jak edytować czcionkę? Wiem, że trzeba wpisywać np - do kursywy, ale to nie działa; co zrobić żeby zadziałało? Oczywiście pozdrawiam cieplutko. Ja-cuś PS Ju-hu! Działa! Kocico! Jesteś Wielka! Dzięki!
Ona_Kot Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 - to jest początek kursywy to, co napisałeś to się na końcu pisze na końcu kursywki pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Że jak? Spróbuję: chodzi o to, żeby było kursywą Pozdr.:)
Rekomendowane odpowiedzi