Kraft_ Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 rozmowy wypadły z wierszy znowu to samo myjesz okno dzisiaj bankiet u artystów ledwie wczoraj się wybrałem wódki dwie wypiłem jednak kochać nie przestałem ... łeb przy fontannie zmoczony nie zbierając cicho tego co pozostało przytulał nadal twój oddech a krople lodem leciały spadając nie mogąc spaść jolka jolka pamiętasz jak całowałaś lato ze snów kiedy kolorowe jarmarki wołały tak mi źle nie obudzony choćby zaraz bo nic nie zrobiłaś a dziecko za ścianą śpi kiedy słońce nie mogło wstać plażą zakonnice zapierdalały że hej a ja szukam swoich twoich pokoleń jak własnego kąta bo gdzie są moi przyjaciele wojownicy z tamtych lat kiedy stara gwardia nie rdzewieje białą flagą wymościłem fabrykę małp marchewkowym polem posiałem te ballady a po to wszystko abyś dmuchawce latawce wiatr rozpuściła cohenem we włosach razem z moim mniej niż zero kiedy trzy zapałki kolejno rozpalone nocą zobaczyły całą twoją twarz i twoje usta gorące jeszcze a ty wariatko tańcz głupia tańcz i baw się nadal mną i swoim nieszczęściem
Rekomendowane odpowiedzi